Filter
Cursuri
Europa Ritm: Tot

Privește Cursuri în Management de mediu Online Europa 2019

Urmarea cursurilor individuale îi poate ajuta pe studenți să își urmeze obiectivele pe termen lung fără a fi blocați într-un program formal de studiu. Această flexibilitate poate contribui la o mai bună adaptare la angajamentele de carieră și de familie, permițând studenților în același timp să își atingă obiectivele.

Studenții la managementul mediului pot învăța despre considerațiile organizatorice, sociale și juridice în ceea ce privește protecția mediului. Deși fiecare program este diferit, acestea vor include cursuri de managementul afacerilor, dar și de știința mediului.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Solicită Informații de Top Studii de Curs în Management de mediu Online Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Management de mediu, Europa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
E-Careers

Pregătiți-vă să ia examenul oficial pentru a deveni recunoscut la nivel mondial ca un profesionist de sănătate și siguranță în practicile internaționale cu acest certific ... [+]

Care sunt obiectivele acestui curs? Incepe prin a obține o pregătire bună în managementul sănătății internaționale și a siguranței (IGC1) - fundații și sănătate și a sistemelor de management al siguranței Progresul învățării cu privire la controlul riscurilor internaționale la locul de muncă (GC2) - pericole la locul de muncă, riscurile de transport și de control al riscurilor, riscurile musculo-scheletice și de control al riscurilor, pericole ale echipamentului de lucru, siguranță electrică, de siguranță împotriva incendiilor, chimice și riscurile pentru sănătate biologice și pericolele fizice și psihologice. Completează skillset prin acoperirea internațională de sănătate și aplicarea practică a siguranței (GC3). ... [-]
Regatul Unit UK Online Slough
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
E-Careers

Certificatul internațional Desavarseste Tehnic NEBOSH în Oil and Gas Operational Safety să lucreze cu încredere într-o industrie care este cunoscut de a avea nevoie de ce ... [+]

Care sunt obiectivele acestui curs? Se acoperă gestionarea mediului în industria petrolului și gazelor. Tot ce trebuie să știți în ceea ce privește siguranța proceselor de hidrocarburi. de protecție împotriva incendiilor și de răspuns la situații de urgență esențiale.

Cine este destinat?

Acest curs este pentru oricine care este în prezent, sau merge in, industria de petrol și gaze și au nevoie de o lume recunoscute set de principii de sănătate și de siguranță pentru a menține cele mai bune practici pe o bază de zi cu zi.

Cerințe

Nu există premise pentru acest curs.

Ce marchează acest curs în afară? ... [-]
Regatul Unit UK Online Slough
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză