ONLINESTUDIES

Caută Cursuri în Inginerie software Online în Statele Unite ale Americii 2021

Cursurile sunt oferite în multe feluri care ajută la satisfacerea nevoilor unei populații variate de studenți. De la studiul standard în sala de clasă, la cursuri de vară sau chiar și online, oportunitățile de urmarea a unui învățământ superior nu au fost niciodată mai accesibile.

Studiul academic de inginerie software se concentrează pe utilizarea de algoritmi, programe de proiectare și analiza funcțiilor pentru a dezvolta și a îmbunătăți software-ul și alte sisteme de baze de date bazate pe calculator. Inginerii software pot lucra în traducerea codurilor, crearea de soluții pentru probleme tehnice sau dezvoltarea unor programe pentru anumite întreprinderi.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Contactează Școlile Cei Mai Buni Cursuri în Inginerie software Online în Statele Unite ale Americii 2021

2 Rezultate din Inginerie software, Statele Unite ale Americii Filter

Curs de fundamentare a dezvoltării software - MuleSoft

FutureLearn
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
12 săptămâni
Engleză
Online

Dezvoltă bazele unei cariere în tehnologia digitală, de la managementul de proiect Agile la elementele de bază HTML.

Citeste mai mult

Aflați Python - programul online

Preply
Cursuri
Sept 2021
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Utilizați filtrele de căutare pentru a găsi tutori privat Python, în funcție de buget și de nevoile dvs. Creșteți mai repede cu tutori de la Preply , urmați calea individuală. ...

Citeste mai mult