ONLINESTUDIES

Vezi tot Studii de Curs în Inginerie software Online în Norvegia 2021

Cursurile sunt oferite în multe feluri care ajută la satisfacerea nevoilor unei populații variate de studenți. De la studiul standard în sala de clasă, la cursuri de vară sau chiar și online, oportunitățile de urmarea a unui învățământ superior nu au fost niciodată mai accesibile.

Ingineria software este un domeniu academic care îi învață pe studenți cum să dezvolte, să creeze și să mențină programe de calculator. Munca inginerilor de software se poate regăsi în programe de calculator, telefoane mobile, jocuri video digitale și filme animate de calculator.

Norvegia, oficial Regatul Norvegiei, este o monarhie constituțională unitară scandinav al cărui teritoriu cuprinde partea de vest a peninsulei scandinave, Jan Mayen, arhipelagul arctic din Svalbard și Insula Bouvet subantarctic. Învățământul superior din Norvegia este oferit de o serie de șapte universități.

Contactează Școlile Cel Mai Bun Cursuri în Inginerie software Online în Norvegia 2021

1 Rezultate din Inginerie software, Norvegia Filter

Grad profesional superior în dezvoltarea front-end

Noroff School of Technology and Digital Media
Cursuri
16 Aug 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Online

Acest program de doi ani de educație vă oferă abilități pentru munca practică în principalele domenii de dezvoltare de produse interactive și dinamice. Programul acoperă atât ...

Citeste mai mult