ONLINESTUDIES.RO

Vezi toate 557 Cursuri Online Europa

Urmarea cursurilor individuale îi poate ajuta pe studenți să își urmeze obiectivele pe termen lung fără a fi blocați într-un program formal de studiu. Această flexibilitate poate contribui la o mai bună adaptare la angajamentele de carieră și de familie, permițând studenților în același timp să își atingă obiectivele.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Contactează Universitățile Studii de Curs Online Europa 2019

557 Rezultate din Masterat, Europa, De învăţare la distanţă Filter

Curs de criptografie

London Academy of Trading
Online La zi 1 săptămână Înscriere Deschisă Regatul Unit London

Criptocurrency joacă un rol din ce în ce mai important pe piețele financiare din întreaga lume. Cursul online Crypto-Curren va oferi o înțelegere mai bună a modului în care se tranzacționează monedele digitale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin, cu accent pe gestionarea riscurilor și conservarea capitalului.

Curs online: LabVetEurope

University of Copenhagen
Online La zi Part time 6 luni Înscriere Deschisă Danemarca Copenhagen + 1 mai mult

Programul LabVet Europe te califică să lucrezi ca medic veterinar de laborator desemnat în conformitate cu directiva UE din 2010 privind producția de animale utilizate în scopuri științifice, cunoscută anterior ca și categoria FELASA.

Câștigați pe măsură ce învățați un curs online

UK Trading Academy
Online Part time 6 săptămâni Contactează şcoala Regatul Unit London

Cursul nostru Câștigați ca și cum ați învățat a fost conceput special pentru cei care nu au prea mult timp într-o săptămână pentru a petrece ore să învețe cum să tranzacționeze. Acesta este un scurt curs de formare ascuțit, care vă va aduce la înălțime cu toate elementele fundamentale ale tranzacționării și vă cunoașteți în jurul unei platforme de tranzacționare.

Weiterbildung betriebswirt / -in (IUBH)

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 18 - 36 luni Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Nostru program de instruire în administrarea afacerilor / -in (IUBH) vă permite în trei semestre de formare excelente sau reconversie profesională la nivel universitar.

Social Media Marketing Consultant Curs

The Internet Business School
Online La zi Part time Înscriere Deschisă Regatul Unit Bethersden

Aflați cum să deveniți un profesionist consultant de marketing social media cu experiență ZERO într-una dintre cele mai rapide industrii în creștere în secolul 21.

Montessori profesor asistent 0-3 ani și 3-6 ani

International Montessori Institute
Online La zi 3 luni Septembrie 2019 Spania Vilafant Italia Rome Barcelona + 3 mai mult

Această formare a profesorilor de la Montessori, în vârstă de 0-3 ani și 3-6 ani, inclusiv principala bază teoretică a educației Montessori, ținând cont de importanța factorilor emoționali și a relațiilor de bază pentru a obține rezultate excelente în practica educațională zilnică. Stabiliți o imagine de ansamblu a tuturor spațiilor de lucru și le integrați perfect în fundațiile și munca și practicile personale ale teoriei educaționale a lui Montessori, asigurând astfel accesul și înțelegerea tuturor instrumentelor necesare pentru abordarea educațională a lui Montessori.

Curs de specializare online în comunicare și analiză politică

CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político
Online La zi 6 luni Septembrie 2019 Spania Madrid

Acest program vizează atât absolvenți recent, cât și absolvenți în domeniile Științe Politice, Marketing, Jurnalism, Drept sau Relații Internaționale; în ceea ce privește profesioniștii cu studii superioare și experiență în lumea politică care doresc să-și îmbunătățească abilitățile personale. CESCOMPOL este un centru colaborativ al Universității din Alcalá de Henares (UAH), unul dintre cele mai vechi din Europa. Acest curs este predat în modul online printr-o platformă virtuală, permițând accesul studenților la studiu, indiferent de loc sau de timp. În acest Campus veți găsi toate materialele didactice, locurile de muncă, calendarele și un sistem permanent de comunicare cu tutorele și studenții.

Programe de top în afaceri digitale

Spain Business School
Online Part time 6 - 12 luni Octombrie 2019 Spania Spain Online

Postuniversitari de 6 luni în metodologia on-line de 100% în limba spaniolă. Marketing Digital, Big Data, Social Media, e-Commerce, etc.

Story Academy - Un MasterClass în scenarist

Storyutbildningen
Online La zi 1 an Contactează şcoala Suedia Fårösund

Un curs de un an, cu normă întreagă, în scriere de scenarii pentru filme de lung metraj și seriale dramatice.

Diplomă în compensare și expediere

ShippingCollege
Online La zi Part time 2 - 6 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Cursuri de diplomă și certificare online care acoperă sectorul de compensare și expediere, acordându-se o atenție deosebită contractelor și plăților internaționale, transportului maritim și vamal.

Curs online: Introducere în statistici

Elevate Health
Online Part time 3 săptămâni Contactează şcoala Ţările de Jos Netherlands Online

Cursul nostru de Introducere în Statistici, unul dintre cursurile online oferite prin programul de Epidemiologie MSc dezvoltat de UMC Utrecht și Universitatea Utrecht, vă va oferi o înțelegere de bază a statisticilor. Conceput pentru persoanele care studiază și lucrează în domeniul sănătății, cursul vă va permite să interpretați datele de cercetare și să explicați și să utilizați diferite tipuri de variabile.

Curs de specializare în director de sport de fotbal

Universidade Europeia
Online La zi Part time 60 ore Octombrie 2019 Portugalia Lisbon + 1 mai mult

Directorul Sportului de Fotbal este liderul acestei structuri care gestionează toate problemele legate de gestionarea și construcția echipei, în sinergie cu modelul de joc al antrenorului și cu referința de creștere a industriei.

Studii postuniversitare în managementul afacerilor

EUSchool European School of Leadership
Online Part time 6 luni Septembrie 2019 Spania Madrid

Programul superior în managementul afacerilor al EUschool este o formare profesională de nivel înalt care oferă cunoștințele și instrumentele fundamentale pentru direcția și managementul afacerilor într-un mediu de afaceri internațional marcat de Transformarea digitală și inovarea. Postuniversitare în Business Management Online oferă o viziune globală asupra managementului afacerilor bazată pe cunoașterea detaliată a domeniilor transversale comune pentru întreaga organizație, cum ar fi managementul strategic, resursele umane, finanțe, marketing și vânzări. .

Înregistrarea și amestecarea

Microfusa
Campus Online La zi Part time 6 luni Octombrie 2019 Spania Barcelona Madrid Spain Online + 4 mai mult

Acest curs introductiv de inginerie sunet este compus din primele două niveluri ale diplomei în inginerie sunet și se concentrează pe înregistrare și amestecare

Program avansat în transformarea digitală (e-learning)

IPAM
Online La zi Part time 5 luni Octombrie 2019 Portugalia Lisbon Porto + 2 mai mult

Impactul transformării digitale asupra organizațiilor este deja incontestabil, deoarece este un proces rapid, forțând factorii de decizie să-și dezvolte noi competențe pentru a conduce schimbarea, profitând de multitudinea de oportunități create pentru a depăși provocările pe care le ridică. tehnologii, procese și resurse umane.