Filter
Cursuri
Ritm: Tot

Caută 3 Cursuri în Dezvoltarea Resurselor umane Curs Online

Un curs online este o unitate de învățare care are loc cel puțin în principal online. Unele universități pot avea cerințe în campus pentru cursurile online. Durata unui curs poate depinde de faptul că este sincronă sau asincronă. O clasă asincronă nu necesită un set de timp de întâlnire, așa cum face cursa sincronă.

Ce este un curs online de dezvoltare a resurselor umane? Acest tip de clasă poate fi conceput pentru a pregăti participanții pentru o carieră de succes în domeniul resurselor umane. Unele cursuri ar putea să-i învețe pe elevi cum să recruteze, să intervieveze, să antreneze și să pună capăt angajaților. Profesorii folosesc adesea o combinație de tehnici de învățare, cum ar fi prelegeri, discuții, ateliere, proiecte, lucrări și examene, pentru a transmite cunoștințe. Acest curs poate fi benefic pentru cineva care studiază resursele umane sau administrarea afacerilor.

Un curs online de dezvoltare a resurselor umane poate duce la un salariu mai mare și mai multe oportunități de angajare.Mulți angajatori caută solicitanții care au abilitățile interpersonale necesare pentru a lucra cu oameni dintr-o varietate de medii și culturi.

Costul unui curs online nu este același la fiecare universitate. Factorii comuni care afectează costurile sunt locația școlii, durata cursului și nivelul academic al cursului. Cel mai bine ar fi să contactați instituția în care speră să participați pentru a obține o estimare.

Un curs online de dezvoltare a resurselor umane poate duce la o carieră într-o varietate de industrii. De fapt, aproape fiecare industrie ar putea beneficia de cineva cu abilitățile de a gestiona relațiile cu angajații. Cercetătorii pot alege să folosească acest tip de curs ca un bloc de construcție pentru mai multă educație. Cariera exactă pe care o puteți începe poate depinde de nivelul dvs. de educație și de istoria muncii.

Este important să învățați un curs înainte de a aplica. Odată ce știi ce vrei să faci, procesul de aplicare este simplu.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Dezvoltarea Resurselor umane

Churchill Square Training And Development

Interviul este unul dintre elementele cheie ale procesului de căutare a unui loc de muncă. Ca și în cazul oricărei abilități, ne putem descurca mai bine cu pregătirea și ... [+]

Curs Rezumat

Interviul este unul dintre elementele cheie ale procesului de căutare a unui loc de muncă. Ca și în cazul oricărei abilități, ne putem descurca mai bine cu pregătirea și practica. În acest workshop, participanții vor explora cum să se pregătească pentru un interviu și să se familiarizeze cu tipurile de întrebări pe care trebuie să le aștepte, precum și cu întrebările pe care ar trebui să le întrebe. Ei vor învăța cum să se pregătească pentru al doilea interviu, testare și umbrire, precum și cum să urmeze sesiunile de interviu.

Ce învață elevii Importanța procesului de revizuire a performanței pentru angajați. Un proces eficient de ... [-]
Regatul Unit Portsmouth
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Churchill Square Training And Development

Cum separați binele de cel mare, când au o experiență de lucru similară și puteri de oferit? Acest workshop de două zile vă va oferi abilitățile și instrumentele necesare ... [+]

Curs Rezumat

Interviul sună destul de ușor: organizați o conversație între dvs. și potențialii candidați și apoi selectați persoana potrivită pentru o anumită poziție. Dar dacă ați putea perfecționa procesul în așa fel încât să fiți încrezători că alegeți persoana potrivită? Cum separați binele de cel mare, când au o experiență de lucru similară și puteri de oferit? Acest workshop de două zile vă va oferi abilitățile și instrumentele necesare pentru a angaja candidați de succes.

Ce învață elevii Cum se recunoaște costurile suportate de o organizație atunci când se ia o decizie greșită de angajare Cum să pregătești anunțuri de locuri d... [-]
Regatul Unit Portsmouth
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
2 zile
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Churchill Square Training And Development

Echipele reprezintă un bloc important al organizațiilor de succes. Indiferent dacă se pune accent pe serviciu, calitate, cost, valoare, viteză, eficiență, performanță sau ... [+]

Curs Rezumat

Echipele reprezintă un bloc important al organizațiilor de succes. Indiferent dacă se pune accent pe serviciu, calitate, cost, valoare, viteză, eficiență, performanță sau alte scopuri similare, echipele reprezintă unitatea de bază care suportă majoritatea organizațiilor.

Cu echipele de bază ale strategiei corporative, succesul dvs. ca organizație poate depinde adesea de cât de bine lucrați împreună cu ceilalți membri ai echipei. Care sunt abilitățile de rezolvare a problemelor? Echipa este entuziastă și motivată să facă tot ce este mai bun? Lucrezi bine împreună? Acest curs de o zi vă poate ajuta să ajungeți acolo!

Ce învață elevii... [-]
Regatul Unit Portsmouth
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
1 ziua
Online
Citiți mai multe în limba engleză