ONLINESTUDIES

Vezi tot Studii de Curs în Date cuprinzătoare Online în America de Nord 2021

Cursurile sunt oferite în multe feluri care ajută la satisfacerea nevoilor unei populații variate de studenți. De la studiul standard în sala de clasă, la cursuri de vară sau chiar și online, oportunitățile de urmarea a unui învățământ superior nu au fost niciodată mai accesibile.

Date de mare este un domeniu important de studiu pentru orice afacere care se ocupă de seturi de date mult mai mari decât instrumente software comune pot manipula. Cererile de date mari sunt utilizate în domeniul asistenței medicale, militare, de educație, de fabricație și multe alte industrii.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Contactează Școlile Cea Mai Bună Studii de Curs în Date cuprinzătoare Online în America de Nord 2021

2 Rezultate din Date cuprinzătoare, America de Nord Filter

Activarea tehnologiilor pentru știința datelor și analiza: Internetul obiectelor

edX
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
5 săptămâni
Engleză
Online

Descoperiți relația dintre Big Data și Internet of Things (IoT).

Citeste mai mult

Detectarea rahatului în cursul online al epocii moderne

Macaulay Honors College at CUNY
Cursuri
Sept 2021
Engleză

În lumea de astăzi, oamenii sunt constant inundați de informații, din publicații online, mass-media tradiționale, politicieni și fluxurile lor de socializare. Nu toate informa ...

Citeste mai mult