close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele Studii de Curs în Calcul Online în Japonia 2021

Cursurile sunt unități individuale de studiu care pot fi urmate individual sau ca o serie de clase concentrate într-un anumit domeniu de studiu. Cursurile individuale pot varia în lungime, cost și număr de sesiuni pe săptămână.Cei care studiază în domeniul tehnicilor de calcul pot explora o varietate de subiecte, inclusiv dezvoltarea și design-ul sistemelor, hardware, software, manage… Citeste mai mult

Cursurile sunt unități individuale de studiu care pot fi urmate individual sau ca o serie de clase concentrate într-un anumit domeniu de studiu. Cursurile individuale pot varia în lungime, cost și număr de sesiuni pe săptămână.

Cei care studiază în domeniul tehnicilor de calcul pot explora o varietate de subiecte, inclusiv dezvoltarea și design-ul sistemelor, hardware, software, managementul informațiilor, structurare și procesare și crearea diferitelor forme de media.

Japonia este o națiune insulă în Asia de Est. Situat în Oceanul Pacific, se afla la est de Marea Japoniei, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud și Rusia, se întinde de la Marea Okhotsk, în nord, până la Marea Chinei de Est și Taiwan, în sud.

Contactează Școli Cea Mai Bună Cursuri în Calcul Online în Japonia 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Tokyo, Japonia

Explorați conceptele cheie ale calculului cuantic și aflați cum se schimbă informatica cu acest curs introductiv.

Explorați conceptele cheie ale calculului cuantic și aflați cum se schimbă informatica cu acest curs introductiv. -
Cursuri
Frecvență redusă
4 săptămâni
Engleză
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici