Filter
Cursuri
Africa Ritm: Tot

Compară Studii de Curs în Administrație Online în Africa 2019

Cursurile pot fi urmate pentru a atinge o varietate de scopuri: Ele pot servi ca și clase de remediere sau fundamentale, pot fi urmate pentru obținerea unor competențe valoroase, sau pot fi alese pur și simplu pentru a exercita un interes.

Un program de administrație le oferă studenților o înțelegere cuprinzătoare legată de modul în care companiile lucrează împreună. În plus, studenții pot obține multe din competențele care sunt necesare într-un mediu de afaceri accelerat, precum comunicarea bună și management, sau cum să ia decizii corecte.  

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Chiar dacă alegeți mitologic, feeric Tanzania Africa de Est, Senegal, teren de Teranga sau Africa de Sud, cu oportunități sale largi pentru a absorbi în și să servească, de cercetare în Africa va fi coplesitoare.

Contactează Universități Top Studii de Curs în Administrație Online în Africa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrație, Africa, De învăţare la distanţă

Academy of York

Aptitudinile de management de proiect recunoscute în industrie deschid joburi și oportunități de carieră într-o multitudine de industrii și în fiecare organizație sau afa ... [+]

Prezentare generală

AMS PMSA aliniază cursuri de management al proiectelor

Aptitudinile de management de proiect recunoscute în industrie deschid joburi și oportunități de carieră într-o multitudine de industrii și în fiecare organizație sau afacere. Managementul proiectelor este o alegere carieră interesantă, dinamică și de dorit în orice industrie.

Cursurile noastre de management de proiect vă vor ajuta să vă familiarizați cu instrumentele, tehnicile și procesele de management al proiectelor necesare pentru finalizarea proiectelor la timp, în limitele bugetului și specificațiilor proiectului - indiferent de industrie.

Ca un furnizor recunoscut de educație și formare (RETP) pentru managementul de proiect din Africa de Sud (PMSA) - organismul profesional recunoscut de SAQA care conferă desemnări în industria de management de proiect - cursurile noastre de management de proiect sunt aliniate cerințelor de progresie în carieră împreună cu PMSA cadru.... [-]

Africa de Sud Randburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză