Filter
Cursuri
Africa de Sud Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în Administrație Online în Africa de Sud 2019

Una dintre cele mai bune metode pentru a-ți îmbunătăți obiectivele viitoare de carieră este de a investi în învățământul superior. Prin urmarea cursurilor în domeniul lor, studenții își demonstrează angajamentul față de carieră. Cursurile individuale pot oferi pregătire avansată și competențe valoroase.

Un program de administrație le oferă studenților o înțelegere cuprinzătoare legată de modul în care companiile lucrează împreună. În plus, studenții pot obține multe din competențele care sunt necesare într-un mediu de afaceri accelerat, precum comunicarea bună și management, sau cum să ia decizii corecte.  

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Contactează Școli Direct Cele Mai Bune Studii de Curs în Administrație Online în Africa de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrație, Africa de Sud, De învăţare la distanţă

Academy of York

Aptitudinile de management de proiect recunoscute în industrie deschid joburi și oportunități de carieră într-o multitudine de industrii și în fiecare organizație sau afa ... [+]

Prezentare generală

AMS PMSA aliniază cursuri de management al proiectelor

Aptitudinile de management de proiect recunoscute în industrie deschid joburi și oportunități de carieră într-o multitudine de industrii și în fiecare organizație sau afacere. Managementul proiectelor este o alegere carieră interesantă, dinamică și de dorit în orice industrie.

Cursurile noastre de management de proiect vă vor ajuta să vă familiarizați cu instrumentele, tehnicile și procesele de management al proiectelor necesare pentru finalizarea proiectelor la timp, în limitele bugetului și specificațiilor proiectului - indiferent de industrie.

Ca un furnizor recunoscut de educație și formare (RETP) pentru managementul de proiect din Africa de Sud (PMSA) - organismul profesional recunoscut de SAQA care conferă desemnări în industria de management de proiect - cursurile noastre de management de proiect sunt aliniate cerințelor de progresie în carieră împreună cu PMSA cadru.... [-]

Africa de Sud Randburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză