Cursuri Online adăugate recent

Harvard Business School

Dezvoltarea-te Ca Lider

August 1, 2018
Un program online de dezvoltare a conducerii de la Harvard Business School pentru următoarea generație de lideri.

Aston American University

Cursuri De Certificat Profesional (Online)

August 6, 2018
Cursurile de certificat sunt instruite de instructori cu studii superioare și calificați care dețin diplome de doctorat și de masterat. Experiența lor de afaceri corporatistă va fi un avantaj pentru dvs. deoarece instructorii de la Aston American University vor oferi de asemenea mentorat.

AI în Finanțe

AI în Finanțe

August 10, 2018
Inteligența artificială este acum o realitate în domeniul finanțelor. Dar exact ceea ce este AI? Care sunt aplicațiile sale în domeniul finanțelor? Cum se pregătesc profesioniștii pentru o lume AI? AI în Finanțe este un curs structurat care va ajuta finanța profesioniștii și tehnologii să obțină fundațiile potrivite pentru a face parte din revoluția AI.… [+] [-]

Universități în România

Schimbă locația

Cursuri Online

Ce Sunt Studiile Online?

Studiile online sunt concepute pentru studenții care au alte angajamente și care altfel nu ar putea cu ușurință să se înscrie la un program educațional cu normă întreagă legat de sănătate. Oferite pentru cursuri individuale, diplome, studii postliceale și programe de certificat, studiile online sunt o opțiune valoroasă. Calificările pe care absolvenții le obțin după finalizarea cu succes a studiilor online sunt aceleași ca și cele obținute după terminarea unui program cu normă întreagă din campus. Tehnologia de ultimă generație a învățământului electronic face ca succesul în studiile online să fie mai realizabil decât oricând, fie că e vorba de cursuri, certificare, diplome sau programe universitare.

Care sunt beneficiile studiilor online?

Studiul online poate fi benefic în mai multe moduri. Pe lângă faptul că oferă cunoștințe, competențe și calificări care vin cu finalizarea unui curs, program de certificat, diplomă sau program universitar, studiile online oferă o flexibilitate crucială. Profesioniștii care lucrează se pot înscrie la cursuri online fără a trebui să își sacrifice salarul prin acomodarea programului de studiu la cel de lucru. Studenții care au alte responsabilități au de asemenea porțile deschise pentru a studia online atunci când doresc. În plus, poți locui oriunde în lume în timp ce studiezi la instituția academică dorită deoarece studiul online nu necesită naveta în mod regulat la campus. Ce studiem la studiile online?

Există programe de studii online în majoritatea specializărilor ale fiecărei discipline academice. Cursurile, programele de certificat și cele de diplomă online sunt oferite de către universități, colegii comunitare și școli tehnice din întreaga lume. Studenții se pot înscrie la studii online în oricare dintre următoarele discipline: • Arte, • Științe Umane, • Ştiinţele Naturii, • Știinţe Sociale • şi Știinţe Aplicate precum Afaceri sau Drept. În cadrul acestor discipline există o mulțime de programe de studiu online din care poți alege. Fie că scopul este de a finaliza un curs în câteva lumi sau de a urma un program postliceal care durează doi ani, există program online pentru aproape orice domeniu de studiu.

La ce fel de îmbunătățiri în carieră te poți aștepta de la studiile online?

După terminarea unui curs sau program online, absolvenții pot observa imediat o diferență în persepectivele lor de carieră. Învățamântul superior, fie sub forma unei diplome, certificat, program sau curs, îi ajută pe studenți să își atingă țelurile profesionale. Angajatorii îi consideră pe absolvenții de studii online ca având același nivel de dezvoltare al competențelor și același nivel de cunoștințe ca și cei care au absolvit de la un program din campus. Adesea, absolvenții programelor de studiu online au șanse mai mari de a obține un loc de muncă, o promovare sau o mărire de salar față de cei care nu au terminat decât liceul.

Care sunt costurile pentru urmarea unui studiu online?

Costurile pentru un program de studiu, curs, diplomă sau certificat online pot varia foarte mult. Taxele de școlarizare depind de curs, subiect, școală și țară. Este important să obții informații legate de taxele de școlarizare direct de la universitatea, colegiul comunitar sau școala tehnică ce oferă programul online. Folosind formularul de contact de pe acest site, poți solicita informații suplimentare de la școală legate de costurile urmării unui program de studiu online.

De ce să urmezi un studiu online?

Există mai multe beneficii diferite legate de urmarea unui program sau curs online. Acesta oferă flexibilitate în jurul unui program încărcat, aceleași calificări precum un program în campus și o experiență educațională de calitate. În plus, studenții online își pot îmbunătăți abilitățile de comunicare deoarece au mai mult contact direct cu profesorii și colegii prin forumuri, conferințe web, e-mail și nu numai. Află mai multe despre studiile online și caută programul potrivit pentru tine!