Energia eoliană offshore este o tehnologie de energie regenerabilă cu creștere rapidă, care este construită pe baza expertizei mai multor discipline inginerești. Inginerii care lucrează în proiectarea, funcționarea și întreținerea fermei eoliene trebuie să înțeleagă diversele discipline implicate pentru a atinge obiectivele de producție a energiei și reducerea costurilor. Acest lucru este valabil și pentru profesioniștii care sunt noi în acest domeniu.


Studiu de caz practic

Acest curs a fost conceput cu nevoile profesioniștilor în activitate. Se concentrează asupra modului în care diferitele discipline de inginerie se integrează în proiectarea și instalarea parcurilor eoliene offshore. La baza sa este un studiu de caz practic de proiectare, construcție și funcționare a unei ferme eoliene offshore. Fiecare săptămână de învățare se va concentra pe o anumită disciplină, examinând problemele și provocările cum ar fi condițiile externe, logistica instalării, dinamica, integrarea rețelei, operarea și întreținerea.


Experți de diferite discipline

Conținutul va fi difuzat de experți din diverse discipline specializate în fermele eoliene offshore:

  • experții în domeniul energiei eoliene vor acoperi aerodinamica, producția de energie și efectele trezite;
  • experții în domeniul ingineriei electrice vor atinge legătura cu rețeaua și conversia electricității;
  • experții în domeniul ingineriei civile și mecanice vor acoperi diferitele topologii ale structurii de sprijin și interacțiunile cu solul.

Cursul prezintă prelegeri video, lecturi, chestionare și misiuni. Veți avea șansa de a interacționa cu alți profesioniști în domeniu și de a împărtăși cunoștințele și experiența prin intermediul forumurilor online.

Cursul va ajuta profesioniștii din domeniul energiei eoliene offshore să își extindă cunoștințele despre disciplinele tehnice relevante și integrarea lor. Profesioniștii cu experiență științifică, care sunt noi în domeniul energiei eoliene offshore, vor beneficia de o înțelegere la nivel înalt a aspectelor tehnice și de inginerie ale energiei eoliene.


După finalizarea acestui curs, veți putea:

  • Înțelegeți modul în care diferitele discipline tehnice interacționează unul cu celălalt.
  • Fiți în măsură să selectați cele mai bune opțiuni pentru dezvoltarea și funcționarea parcurilor eoliene offshore.
  • Luați în considerare modul în care turbinele eoliene sunt concepute pentru a gestiona diferite condiții, cum ar fi vântul dinamic și valurile și încărcările.
  • Descrieți strategiile de integrare a rețelelor pentru turbine eoliene offshore.
  • Înțelegeți strategiile operaționale și de întreținere a turbinelor eoliene offshore și a fermelor.
  • Fiți capabili să coopereze mai eficient cu alți parteneri tehnologici activi în domeniu și, astfel, să vă extindeți rețeaua profesională.
Program predat în:
Engleză

Vezi 18 mai multe cursuri de la TU Delft Open & Online Education »

Ultima actualizare December 16, 2018
Acest curs este Online
Duration
7 săptămâni
Part time
Price
995 EUR
După locații
După dată