Oricine vine de la Keystone poate face acest curs pentru £ 2997, mai degrabă decât £ 4997.

Cursul nostru Fast Track Trader este un curs de instruire foarte intens, care se întinde pe parcursul a două zile întregi și a fost conceput special pentru a vă oferi un program de formare foarte cuprinzător. Veți putea să parcurgeți setări de tranzacționare specifice și puternice și veți începe să tranzacționați chiar a doua zi pentru a obține profituri substanțiale. Acesta vă va aduce la maxim viteza cu fundamentele tranzacționării și vă cunoașteți în jurul unei platforme de tranzacționare. Acest curs va crea un venit imediat pentru tine în timp ce puneți în practică setările învățate pe curs. Fiecare setare va fi învățată astfel încât să devină a doua natură și veți fi prezentate pe piețele live.

Cele două zile vor fi umplute cu cele mai bune cunoștințe pe care le puteți obține în industrie de la un comerciant principal cu performanțe înalte. Aceasta nu este doar învățarea bazată pe clasă, va fi pe deplin interactivă, cu tranzacții reale și configurații sunt afișate pe un birou de tranzacționare pe care îl veți acționa, de asemenea, în timpul acestor două zile. Dacă vrei să fii un comerciant care învață toate intrigiile tranzacționării, nu este pentru tine, dar dacă vrei să înveți să faci imediat profituri semnificative, atunci acesta este singurul curs pe care trebuie să-l faci vreodată. Odată ce cursul sa încheiat, nu veți mai fi lăsați pe cont propriu! Oferim, de asemenea, după cursul pentru o lună de curs de sprijin pe skype pentru a vă ajuta cu orice întrebări pe care le puteți avea.

Iată o scurtă prezentare a cursului, dar puteți descărca curriculum-ul complet de mai jos:

  • Structurarea tranzacțiilor în jurul stilului tău de viață
  • Setarea și funcționarea graficelor
  • Psihologia comercială
  • Plasarea primului dvs. comerț viu
  • Managementul riscului
  • Sentimentul pieței
  • Comerțul rupe pentru a bloca profitul
  • Sistemul dovedit care le trage împreună

Costul acestui curs este de £ 4,997.00 plus taxa și vă duce la un comerciant foarte înalt.

Cursul va fi predat în mod regulat la sfârșit de săptămână în inima districtului financiar din Londra. Pentru mai multe informații, trimiteți o solicitare.

Program predat în:
Engleză
UK Trading Academy

Vezi 2 mai multe cursuri de la UK Trading Academy »

Ultima actualizare September 17, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 zilele
La zi
Price
2,997 GBP
plus taxa.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare