Curs online de Bartending

Generalități

Programul de descriere

Stăpânește-ți abilitățile de bară de bază în timpul tău, în ritmul tău. Acum, cu acces pe viață pentru doar 24 de euro.

Ce veți obține cu cursul nostru online ...

 • 3,5 ore de videoclipuri la cerere
 • 35 de lecții de bartending
 • 48 de rețete de cocktail-uri
 • Acces la cartea noastră de lucru exclusivă
 • Un certificat de la cea mai importantă școală de barmani din lume după ce a trecut examenul
 • Libertatea de a învăța pe laptop, telefon sau televizor

Obțineți toate acestea pe viață, la doar 22 GBP.

* Instructorul vorbește în engleză, dar subtitrările sunt disponibile în spaniolă, franceză, germană și italiană.

O privire uimitoare a conținutului cursului

De ce să luați acest curs?

Vrei să intri în industrie? Imbunatateste-ti abilitatile? Sau pur și simplu doriți să aflați cum să faceți băuturi grozave? Orice ai căuta, îl vei găsi în cursul nostru online.

În ultimii 20 de ani, am proiectat cele mai importante cursuri de barman din lume. Și pentru acest program online, ne-am canalizat expertiza extinsă în 3,5 ore, creând cel mai cuprinzător curs de bartending online din industrie.

Deveniți barman, oriunde v-ați afla

Aflați de la cei mai buni barmani din industrie

Peste 20 de ani de experiență în industrie. Peste 50.000 de studenți mulțumiți. Peste 25 de școli de pe glob. Când vine vorba de bartending, știm lucrurile noastre. Așadar, atunci când urmezi cursul nostru online, poți fi sigur că înveți de la cei mai buni.

Dezvoltați abilități corecte de bartending

În puțin peste trei ore, nu veți învăța doar rețete de cocktail-uri. Vă vom învăța de fapt tehnicile și abilitățile esențiale necesare pentru a deveni un bun barman. Descoperă istoria mixologiei. Aflați tehnici de turnare. Explorați combosul de arome. Și stăpânește abilități impresionante de servire. Instructorul nostru expert Gavin Wrigley vă va învăța toate acestea și multe altele.

Alegeți propriul program

Ai pasiunea, dar nu timpul? Acest curs online este o modalitate super-convenabilă (și cuprinzătoare) în lumea bartending-urilor. Din confortul propriei case, poți urmări și învăța sau urma. Și cu acces pe toată durata vieții, puteți opri și porni oricând doriți.

cocktail, drinks, liqueur

Întâlnește-ți instructorul

Gavin Wrigley
Șef de educație la European Bartender School

 • 20 de ani în industria bartending
 • 6 ani ca profesor barman
 • 10 ani ca manager al unor baruri, cluburi de noapte și companii de catering de cocktail-uri
 • Judecă la concursuri de barmani din întreaga lume

133182_133159_Affiliates_Keystone_Home_0002_Layer11.jpgEuropean Bartender School","author_url":"","source":"European Bartender School"}" />

Conținutul cursului

În 3,5 ore, veți învăța ...

Servirea perfectă
Odată cu prepararea cocktail-urilor, obținerea aromelor potrivite este doar vârful aisbergului. Nailing the perfect service cuprinde totul, de la sticlărie și gheață până la garnitură și mixer. Gavin vă va vorbi despre cum să combinați ginul și tonicul suprem, Aperol spritz și unghia ruginită.

Istoria cocktailurilor
Bartending are un trecut bogat și la scară, care a influențat puternic industria de azi. Urmați călătoria intrigantă a cocktail-ului, începând cu anii 1800, până la pre-interzicerea Americii și a epocii tiki - chiar până la mixologia modernă.

Metode și tehnici esențiale
Acest curs vă înarmează cu abilități de bază pe care le puteți pune în practică în spatele oricărei bare. Gavin vă va învăța tehnicile fundamentale de agitare, turnare, încurcătură, agitare și rulare. El va acoperi, de asemenea, metode mai avansate, cum ar fi biberonul dublu de turnare și goana.

echipament
Faceți cunoștință cu echipamentul cheie pe care îl veți folosi în spatele unui bar adevărat - sau chiar propriul dvs. bar acasă. Vei lucra cu ochelari agitatori, agitatori, filtre de strecurare, linguri, storcatoare de citrice, noroi, jigger și multe altele.

Retete de cocktail-uri
Lumea minunată a cocktailurilor așteaptă. Vei începe cu capse, apoi vei trece repede la creații mai complexe. Descoperă daiquiri, mojito, alb rus, pisco acru și multe altele.

Flavours
Știi ce intră într-un cocktail. Acum este timpul să aflăm de ce. Gavin va acoperi cele cinci arome cheie: dulce, acru, amar, sărat și umami. El va explica apoi cum să atingeți echilibrul corect și să vă inventați propriile creații.

Alte intrebari?

Există un examen?
Da, va fi un scurt examen cu alegere multiplă la sfârșitul cursului, astfel încât să puteți pune tot ce ați învățat la test.

Voi primi un certificat de finalizare?
Da, vi se va acorda un certificat de curs online EBS, completat cu punctajul testului și un rezumat al tot ceea ce ați învățat.

Cât durează cursul?
Cursul cuprinde puțin peste trei ore de conținut video, împărțit în lecții diferite, inclusiv rețete, istorie și sfaturi de bartending. Puteți urmări din nou episoadele oricând doriți.

Ce este inclus în curs?
La fel ca și lecțiile online, veți avea acces și la o carte de lucru detaliată, completată cu rețete, teorie și explicații pe care le puteți studia după curs.

Trebuie să completez cursul într-un anumit interval de timp?
Nu, puteți completa cursul în timpul propriu, în ritmul propriu. După ce ați achiziționat cursul, veți avea acces nelimitat pe viață.

Ce se întâmplă după ce termin cursul?
Puteți să vă întoarceți și să consultați materialele de curs în orice moment. Și dacă v-am inspirat să aflați mai multe despre lumea bartending, puteți consulta unele dintre celelalte cursuri pe care le oferim.

De ce este acest curs pentru tine?

Prin acest curs, veți ...

 • Aflați o abilitate practică pe care vă puteți baza
 • Dezvoltați abilități esențiale de bartending și perspectivă industrială
 • Obțineți cunoștințe vitale despre produs
 • Adăugați abilități în CV-ul dvs. și îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră
 • Descoperiți cum să faceți o gamă de cocktailuri pentru a impresiona prietenii și familia
 • Inspirați-vă pentru a vă crea propriul bar acasă
 • Bucurați-vă de o abordare flexibilă a învățării și studiului în ritmul propriu
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 ye ... Citeste mai mult

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 years. Citește mai puţin
Barcelona , Londra , Phuket , Paris , New York , Amsterdam , Cape Town , Stockholm , Roma , Kos , Sydney + 10 Mai mult Mai Puțin