Deveniți un veterinar desemnat de FELASA

Programul LabVet Europe te califică să lucrezi ca veterinar de laborator pentru animale, în conformitate cu Directiva UE din 2010 privind producția de animale utilizate în scopuri științifice, cunoscută anterior ca categoria FELASA D.

Programul LabVet este un program on-line 100% menit să ofere cunoștințelor și competențelor necesare laboratorului veterinar de laborator în munca dumneavoastră zilnică de veterinar desemnat.

Scopul nostru este de a oferi un program la un nivel inalt, de inalta calitate si acces usor pentru Veterinarii desemnati din intreaga lume "

Program Director, profesor Axel Kornerup

Module de curs

Programul Labvet Europe este alcătuit din module cu 6 module. Fiecare dintre ele oferă o perspectivă unică asupra științei animalelor de laborator. În combinație, aceste cursuri vă oferă abilitățile de a deveni un specialist calificat în domeniul veterinar. Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

Cele 6 module sunt

 • Modulul 1 - Legislație și comunicare veterinară
 • Modulul 2 - Etica, bunăstarea animalelor și cele trei R-uri
 • Modulul 3A - Îngrijire, gestionare și comunicare veterinară
 • Modul 3B - Sănătate
 • Modul 3C - Genetică și reproducere
 • Modulul 4 - Anestezie, analgezie, chirurgie
 • Modulul 5 - Rolul DV în modelarea bolilor umane la animale
 • Modulul 6 - Introducere în mediul local

învățământ

Acest program de învățare online vă oferă posibilitatea de a avea acces la cunoștințele și la predarea noastră oriunde v-ați afla și ori de câte ori este convenabil pentru dvs.

În timpul unui modul, veți găsi texte, videoclipuri și fișiere audio relevante pe platforma e-learning LabVet Europe. În plus, vi se va cere să participați la o serie de activități online, cum ar fi discuțiile și auto-testările online.

Programul este completat de un test scris și oral final.

Un studiu cu fracțiune de normă conceput pentru a se potrivi profesioniștilor care lucrează cu locuri de muncă cu normă întreagă. Programul LabVet este egal cu 6 luni de studiu cu normă întreagă. Aveți până la 6 ani de la data la care sunteți admis să finalizați programul.

Certificare

Obțineți documentația oficială pentru competențele dvs.

Programul LabVet Europe este acreditat de Federația Asociațiilor Europene de Laboratoare Animale (FELASA). FELASA este o organizație non-guvernamentală europeană recunoscută care - printre o serie de sarcini diferite - certifică instituțiile care doresc să pregătească personalul de experimentare pe animale. Acreditarea FELASA este recunoscută în toate statele membre ale UE și în afara acesteia.

Cu un certificat din programul LabVet Europe, aveți documentația oficială pentru competențele dvs. și îndepliniți cerințele europene pentru medicii veterinari desemnați, conform prevederilor Directivei 2010/63 / UE a Uniunii Europene, articolul nr. 25:

"Statele membre se asigură că fiecare crescător, furnizor și utilizator are un medic veterinar desemnat cu expertiză în medicina de laborator de laborator sau un expert calificat în mod corespunzător, în cazul în care este mai adecvat, având sarcini consultative în ceea ce privește bunăstarea și tratamentul animalelor “

Beneficii cheie

Pentru medicii veterinari de laborator care lucrează într-un laborator non-european, certificarea instalațiilor de animale la nivel european va fi o parte substanțială a îndeplinirii cerințelor companiilor europene, atunci când lucrează cu aceste facilități și din revistele europene, .

Veți câștiga nivelul de intrare pentru un Veterinar desemnat (DV), așa cum este descris în Directiva 2010/63 / UE și "Documentul de lucru privind dezvoltarea unui cadru comun de educație și formare pentru a îndeplini cerințele din directivă" din 19-20 Februarie 2014.

Admitere

Criterii de admitere pentru LabVet Europe

 • O diplomă în Medicină Veterinară / Medic de Medicină Veterinară (DVM) sau echivalent;
 • Laboratory Animal Science Funcția UE ABD sau un alt echivalent FELASA categoria C;
 • Minim doi ani de experiență relevantă în muncă; și
 • Competența în limba engleză

Laboratory Animal Science Funcția UE ABD

Cursul UE de funcții ABD te califică să lucrezi independent cu animalele de laborator în conformitate cu articolul 23.2 al Directivei UE 2010/63 / UE, cunoscut anterior sub numele de categoria C FELASA.

Cursul oferă o abordare practică și teoretică a manipulării, locuinței și utilizării animalelor de laborator și modul de înlocuire, rafinare și reducere a utilizării animalelor vii pentru cercetare. Sunt acoperite următoarele funcții: A) Efectuarea de proceduri pe animale; B) Proiectarea procedurilor și proiectelor; și D) Eutanasia animalelor.

Cursul UE pentru funcția ABD necesită o scurtă vizită în Danemarca.

Preț

 • 3.500 € pentru LabVet Europa
 • € 5,000 pentru Labvet Europe, inclusiv pentru cursul EU Function ABD

Procesul de aplicare

Completați formularul de solicitare prin intermediul site-ului LabVet Europe, www.labveteurope.ku.dk și rețineți documentația necesară.

După ce sunteți admis și ne-am primit plata, veți avea acces la platforma de învățare.

 • TYPE: Continuarea dezvoltării profesionale
 • PLACE: învățare online
 • DURATA: 6 luni la 6 ani de studiu part-time (programul LabVet este egal cu ½ an de studiu cu normă întreagă)
 • Limba: engleză
 • CERTIFICAREA: Certificat ca veterinar desemnat de către Federația Asociațiilor Europene de Laboratoare Animale (FELASA). Absolvent al University of Copenhagen .
 • PARTICIPANTI: Veterinari de animale de laborator
 • SUBMISSION: Continuu
 • INFORMAȚII SUPLIMENTARE: www.labveteurope.ku.dk

Durata și prețul

Data începerii: Deschideți înscrierea

Durata: Programul part-time va fi finalizat în termen de 6 ani (egal cu 6 luni cu normă întreagă).

Pret: 3.500 € pentru LabVet Europe sau 5.000 € pentru Labvet Europe, inclusiv pentru cursul UE de funcții ABD.

Termen limită: Admitere continuă și finalizare

Program predat în:
 • Engleză
Ultima actualizare Iunie 17, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
6 luni
Part time
La zi
Price
3,500 EUR
3.500 € pentru LabVet Europe sau 5.000 € pentru Labvet Europe, inclusiv pentru cursul UE de funcții A / B / D
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date