Read the Official Description

Programul educațional online pentru medicul veterinar desemnat competent în instalațiile de laborator de animale

Programul Labvet Europe vizează calificarea medicilor veterinari de laborator desemnați la nivelul cerut de Directiva UE din 2010 privind protecția animalelor utilizate în scopuri științifice și documentul de orientare ulterioară. Trebuie văzută ca o continuare a competențelor dobândite în urma programelor anterioare din categoria D FELASA, dar este dedicată numai acelor mii de veterinari care lucrează în întreaga lume ca medic veterinar de laborator de laborator.

Programul este 100% on-line și este acreditat de Federația Asociațiilor Europene de Laboratoare Animale (FELASA). Este structurat pentru a vă oferi cunoștințele și abilitățile pe care le puteți utiliza în activitatea de zi cu zi ca medic veterinar desemnat.

Scopul nostru este de a oferi un program la un nivel inalt, de inalta calitate si acces usor pentru Veterinarii desemnati din intreaga lume "

Programatorul profesorului Axel Kornerup

Programul este construit în jurul profesorilor și resurselor, al certificării și al comunității Labvet. Elevii înscriși în program vor dobândi un certificat de la FELASA și vor avea acces la Comunitatea Europeană LabVet.

Predare și resurse

Prin înscrierea în programul online Labvet Europes veți obține acces la resursele relevante și materialele didactice pentru medicii veterinari desemnați. Programul se bazează pe învățarea online, care vă permite să aveți acces la cunoștințele noastre și la predare oriunde v-ați afla în lume și ori de câte ori este convenabil pentru dvs.

Platforma și materialele noastre online sunt bazate pe experiența noastră îndelungată în dezvoltarea învățării on-line și folosesc cele mai recente tehnologii e-learning și interactive. În timpul unui modul, veți găsi texte, videoclipuri și fișiere audio relevante pe platforma e-learning LabVet Europe. În plus, vi se va cere să participați la o serie de activități online, cum ar fi discuțiile și auto-testările online. Programul este încheiat printr-un test final scris și oral.

Cursuri

Programul Labvet Europe este alcătuit din 6 module și fiecare oferă o perspectivă unică asupra științei animalelor de laborator. Împreună, ei educă participantul pentru a deveni un medic veterinar desemnat. Cele 5 module sunt:

 1. Modulul 1 - Legislație și comunicare veterinară
 2. Modulul 2 - Etica, bunăstarea animalelor și cele trei R-uri
 3. Modulul 3 A - Îngrijire, gestionare și comunicare veterinară
 4. Modulul 3 B - Sănătate
 5. Modulul 3 C - Genetică și reproducere
 6. Modulul 4 - Anestezie, analgezie, chirurgie
 7. Modulul 5 - Rolul DV în modelarea bolilor umane la animale
 8. Modulul 6 - Introducere în mediul local

Certificare

Deveniți un veterinar desemnat de FELASA prin Labvet Europe

Programul LabVet Europe este certificat de FELASA pentru instruirea medicilor veterinari desemnați (categoria D FELASA). FELASA este o organizație neguvernamentală europeană recunoscută care, printre o serie de sarcini diferite, certifică instituțiile care doresc să pregătească personalul de experimentare pe animale. Acreditarea FELASA este recunoscută în toate statele membre ale UE și în afara acesteia.

Pentru medicii veterinari de laborator care lucrează într-un laborator din afara Europei, certificarea instalațiilor de animale la nivel european va fi o parte importantă a îndeplinirii cerințelor companiilor europene, atunci când se lucrează cu aceste facilități, și din revistele europene, atunci când publică lucrările efectuate în instalații.

Cu un certificat din programul LabVet Europe, aveți documentația oficială pentru competențele dvs. și îndepliniți cerințele europene pentru medicii veterinari desemnați, conform prevederilor Directivei 2010/63 / UE a Uniunii Europene, articolul nr. 25:

"Statele membre se asigură că fiecare crescător, furnizor și utilizator dispune de un medic veterinar desemnat cu expertiză în medicina de laborator de laborator sau de un expert calificat corespunzător, dacă este mai adecvat, având sarcini consultative în ceea ce privește bunăstarea și tratamentul animalelor"

Rezultatele învățării pentru LabVet Europe

Competențe

După terminarea programului, stagiarul este activat

 • Nivelul de intrare pentru un veterinar desemnat (DV), astfel cum este descris în Directiva 2010/63 / UE și "Documentul de lucru privind dezvoltarea unui cadru comun de educație și formare pentru îndeplinirea cerințelor din directivă" din 19-20 februarie 2014.

Cunoștințe presupuse

La înscrierea în program, se presupune că elevul are calificări echivalente cu vechea categorie C FELASA sau noua funcție A / B / D a UE.

Cunoştinţe

După terminarea programului, stagiarul știe:

 • Diferite opinii etice privind experimentarea pe animale, inclusiv principiile celor trei R, precum și principiile bunei bunăstări și științei animalelor
 • Principiile de creștere a animalelor de laborator, inclusiv sistemele de plasare în cuști, condițiile de mediu, îmbogățirea, igiena și sănătatea și siguranța la locul de muncă
 • Caracteristicile biologice esențiale ale speciilor relevante și importanța acestora pentru îngrijire și utilizare
 • Principii pentru modelarea bolilor umane la animale, inclusiv metodele de proiectare a procedurilor și proiectelor, pentru crearea și utilizarea animalelor modificate genetic și pentru chirurgia experimentală.

Aptitudini

După terminarea programului, stagiarul poate:

 • Găsiți sursele de informații necesare pentru a efectua sarcinile DV
 • Ucideți animalele relevante cu cel mai mare respect atât la rezultatele științifice, cât și la bunăstarea animalelor
 • Realizați vizite de rutină la domiciliu, analiză a efectelor nocive, beneficii, supravegherea sănătății, strategii de biosecuritate și izbucnire a bolilor, anestezie și ameliorarea durerii și o legați de rezultatele științifice și bunăstarea în experimentele pe animale
 • Aplicați linii directoare internaționale pentru nomenclatură privind variantele genetice ale animalelor de laborator
 • Să rezume obligațiile și cerințele profesionale ale DV în ceea ce privește interacțiunile cu personalul, organismul pentru bunăstarea animalelor, utilizarea medicamentelor, importul și exportul și transportul animalelor de laborator, utilizarea animalelor modificate genetic și punerea în aplicare a celor trei R
 • Explicați importanța bunăstării și bunăstării animalelor și necesitatea unei culturi a îngrijirii și a științei bune

Admitere

Puteți solicita accesul la LabVet Europe sau la LabVet Europe, inclusiv cursul ABD funcțional.

Procesul de aplicare

Completați formularul de cerere împreună cu documentația necesară.

Vom procesa cererea dvs. pentru a vă asigura că îndepliniți criteriile de admitere.

Dacă îndepliniți criteriile de aplicare, veți primi o scrisoare de admitere și o factură.

Când v-am primit plata, veți avea acces la platforma de învățare.

Aplicați pentru a deveni participant la LabVet Europe pentru 3.500 €.

Solicitați certificarea Labbed Europe, inclusiv funcția ABD, pentru 5000 EUR.

Program taught in:
Engleză
Last updated February 12, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
3,500 EUR
Aplicați pentru a deveni participant la LabVet Europe pentru 3.500 €. Aplicați pentru un curs complet Aplicați pentru certificarea Labvet Europe, inclusiv funcția ABD, pentru 5000 EUR.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date