În acest curs, vom explora provocările cu care se confruntă investigatorii atunci când încearcă să pună împreună succesiunea probabilă a evenimentelor. Vă vom familiariza cu căile de investigație de gândire și formare a concluziilor. De fapt, veți învăța să gândiți și să acționați ca un anchetator al siguranței aeriene.


Observare, apreciere și analiză

Cercetările provocatoare de gândire vă testează abilitățile de observare, abilitățile de identificare a faptelor și abilitățile analitice. Misiunile vă dau un gust pentru ceea ce anchetatorii se confruntă în timpul unei investigații. Competențele precum raționamentul inductiv și deductiv sunt evidențiate pentru a explica procesul provocator al investigației privind siguranța aerului. Acest curs profesional conține sarcini, feedback individual și sesiuni online live.

Investigațiile privind siguranța aerului sunt complexe și afectează oameni din întreaga lume, cu medii diferite. Acest curs vizează diferite grupuri țintă, astfel încât să puteți experimenta diferite perspective. Ne vom concentra pe cadrul juridic din spatele anchetelor privind siguranța aeriană din întreaga lume și pe procedurile generice urmărite atunci când se produce un eveniment aviatic.


Ar fi un curs pentru mine?

Acesta este cursul potrivit pentru:

  • profesioniștii din domeniul aviației (cum ar fi piloții, inginerii, personalul de securitate, personalul de la sol etc.) care doresc o înțelegere mai fundamentală a procesului investigațiilor privind siguranța aeriană.
  • profesioniștii în domeniul siguranței interesați în domeniul siguranței în cadrul
  • profesioniști care se ocupă de rezultatele incidentelor și accidentelor aviatice, cum ar fi jurnaliști, avocați, psihologi.
  • oricine altcineva interesat în domeniul investigațiilor privind siguranța aeriană.


Ce veți învăța:

  • Înțelegeți procesul de investigare.
  • Înțelegeți diferitele aspecte ale unui raport de siguranță.
  • Aplicați abilitățile de gândire critică pentru a facilita procesul de investigare.
  • Experimentați procesul de investigare a accidentelor.
Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la TU Delft Open & Online Education »

Ultima actualizare December 16, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
6 săptămâni
Part time
Price
695 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date