Fundația Life and Executive Coaching (LECF), creată de Noble Manhattan Coaching Americas este concepută pentru a oferi planul, îndrumarea și formarea necesară pentru a aplica coaching-ul în viața și afacerea și a obține rezultate. Deoarece NMCA știe că coaching-ul este un angajament important, acest curs a fost creat ca o piatră de temelie către un program complet de certificare. Cu toate acestea, aceasta utilizează competența, cunoștințele și practica oricărui program complet acreditat.

Este o promisiune că aceasta nu este doar o introducere în coaching. Este programul care vă va face să vă îndrăgostiți de coaching și să nu mai vreți să vă opriți.

La NMCA, înțelegem că dezvoltarea setului de competențe de coaching și practicarea mușchilor nu este adesea ușor. Acesta este motivul pentru care coaching-ul profesionist de la autocare credentialed cu acces la tehnici, cercetare și instrumente este atât de important. Prin facilitarea creșterii personale și profesionale care conduce la performanțe îmbunătățite, dobândirea de noi competențe și cunoștințe, precum și dezvoltarea generală a coacheei, antrenorii noștri profesioniști îi împuternicesc pe alții să facă același lucru.

Cursul Fundamentelor de Viață și Executive Coaching este diferit de tot ce ați experimentat înainte:

Folosind cercetări ample și dialog colaborativ cu alți experți din industrie, am creat un curs care este provocator, adaptabil și, cel mai important, relevant pentru orice persoană care dorește să integreze abilitățile de coaching în viață sau la locul de muncă.

Elevilor li se oferă cunoștințe avansate de coaching într-un format extrem de interactiv și flexibil. Prezentat online 100%, se potrivește oricărui program și este adaptabil la orice stil de învățare.

Pentru că știm că coaching-ul este practic mai mult decât atât, acest program oferă oportunități de practică cu antrenorii noștri practicieni, printr-o serie de sesiuni de îndrumare.

Ea este gata pentru progresul spre Diploma de Coaching Practitioner. Începând cu călătoria dvs. de coaching cu Life and Executive Coaching Foundations vă oferă portofoliul de coaching necesar acreditării.

Structura dinamică, formatul extins și calitatea pe care echipa dvs. le primește de la antrenorii noștri profesioniști vor obține rezultate incredibile care sunt vizibile imediat și care cresc în timp.

Combinați-le cu accesul pe durata de viață a platformei noastre de resurse pentru coaching-ul de management și a echipei de asistență pentru fiecare participant la program și este greu să nu vedeți de ce am avut un succes atât de mare.

Beneficii

Oportunitate de a avansa la un curs complet acreditat

Un certificat Noble Manhattan Coaching care atestă cunoștințele și abilitățile de coaching

Posibilități de dezvoltare continuă.

Suport on-time din partea echipei noastre de suport pentru studenți

Accesați grupurile de studenți din Noble Manhattan pentru experiență și experiență comună

5 sesiuni de îndrumare cu un antrenor acreditat de Noble Manhattan

Acces la timpul de viață la platforma de curs online și la baza de date Noble Manhattan a resurselor de coaching

Procesul de înscriere

Oricine este interesat de a începe cu coaching-ul sau cu aplicarea coaching-ului la locul de muncă sau în viața privată poate aplica acest curs.

Nu există termene sau cerințe de aplicare. Trebuie doar să vă exprimați interesul și vă vom oferi legăturile de plată.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Noble Manhattan Coaching Americas »

Ultima actualizare January 10, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
3 - 6 luni
Price
1,575 USD
sau 5 rate de 350 $.