Prezentare generală

Diploma de practician antrenor (PCD) deschide calea către afacerea dumneavoastră cu succes de coaching. Conținutul bogat, sesiunile practice de instruire, îndrumarea, împreună cu sprijinul continuu al echipei noastre de îngrijire vă vor transforma într-un antrenor de viață profesionist pe deplin acreditat.

Nivelul de diplomă este o certificare completă și vizează studenții care doresc să-și facă viața coaching-ul carierei.

Acesta poate fi tratat ca un curs de sine stătător sau ca un pas intermediar între Fundațiile Coaching-ului Life și Executive și Diploma de Executive și Corporate Coaching. În orice caz, este foarte flexibil și adaptabil, astfel încât să se potrivească nevoilor dvs. și programul ocupat.

Ce ne distinge:

  • Cursuri de cunoștințe aprofundate care acoperă toate competențele principale de coaching, stabilite de organismul de acreditare.
  • Prezentat online 100%, este foarte interactiv și vă oferă posibilitatea de a interacționa cu echipa noastră de studenți și cu alți studenți înscriși în program.
  • Amestecarea de texte, prelegeri și videoclipuri sunt însoțite de oportunități de practică cu unul dintre antrenorii noștri acreditați.
  • Suport continuu și acces pe parcursul vieții la resurse pentru a întări abilitățile învățate.
  • Acesta include 10 ore de mentorat cu un antrenor principal, pentru a vă oferi abilitățile practice de coaching.
  • Suntem serioși în practică. Cursul include 100 de ore de sesiuni de coaching pentru a vă pregăti pentru a fi cel mai bun antrenor de viață de pe piață.
  • Acesta este singurul program de instruire a antrenorilor care oferă două căi de acreditare: Autoritatea Internațională pentru Coaching Profesional

Beneficii

Cunoștințe aprofundate de coaching

Acest curs oferă cunoștințe și practici avansate de coaching. Cele 100 de ore de sesiuni de coaching obligatorii vă permit să demonstrați o bună învățare a abilităților de coaching.

Studii de auto-studiu și ore de contact ale elevilor

Are 48 ore de curs 3 zile de formare live, oferindu-ți portofoliul necesar pentru calea de acreditare ACC ICF. Și echipa noastră vă susține cu procesul de acreditare.

Acreditarea internațională

Ca CCE, este perfect potrivit dacă doriți să obțineți acreditare internațională cu IAPC

Oportunități de practică

Combinația de auto-studiu, cursuri online și seminarii online vă oferă posibilitatea de a se potrivi în programul dvs. strâns. Aveți acces la o gamă largă de resurse și posibilități de conectare.

Conținut interactiv

Conținutul este furnizat într-un mod care este atât interactiv, cât și ușor de urmărit. Platforma online permite realizarea în timp real a unor activități și a unor note reflexive.

Acces la resurse pe parcursul întregii vieți

Odată înscrisă în acest program, un participant obține acces la viață pentru platforma de resurse de coaching și pentru echipa noastră de suport pentru studenți.

Procesul de înscriere

Pentru noi, este important să vă satisfacem nevoile și să vă oferim cea mai bună opțiune de coaching. Prin urmare, am dori să vă întâlnim (prin Skype / Zoom) înainte de a vă oferi acces la linkurile de plată, astfel la platforma de curs.

În plus, Noble Manhattan Coaching Americas reduceri și burse pe baza studiilor anterioare și / sau a experienței de coaching. Dacă doriți să aplicați pentru o reducere / bursă trimiteți un e-mail pentru a contacta @ nm-americas, afirmând interesul dvs. și vă vom contacta cu mai multe detalii și o ofertă personalizată.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Noble Manhattan Coaching Americas »

Ultima actualizare January 12, 2019
Acest curs este Online
Duration
6 - 24 luni
Price
7,500 USD
sau 10 rate de 755 USD