Citește Descrierea Oficială

Ascultați propria afacere prin învățarea cum să integrați în mod sistematic valori (cum ar fi durabilitatea, siguranța, echitatea și viața privată) în proiectarea de noi tehnologii sau produse din organizația dvs. Acest lucru va asigura un rezultat strategic câștigător atât pentru societate, cât și pentru afacerea dvs.

Investiția în și adoptarea proiectului pentru valori poate aduce beneficii organizației dvs. în mai multe moduri:

 • Îmbunătățiți șansele de succes comercial și creșteți încrederea investitorilor, făcând inovațiile mai acceptabile din punct de vedere social.
 • Împiedicați problemele legale viitoare și reduceți riscurile implicațiilor financiare negative cauzate de publicitatea proastă. Riscurile potențial asociate cu utilizarea noilor tehnologii pot fi prevenite dacă sunt evaluate în mod corespunzător și abordate în timpul procesului de proiectare a produsului.
 • Păstrați și atrageți clienți noi prin utilizarea argumentelor de vânzări bazate pe avantajele valorilor integrate. Folosirea acestor valori ca parte a strategiei dvs. de marketing vă poate ajuta să definiți propunerea unică de vânzare.
 • Consolidați reputația mărcii dvs. și consolidați poziția acesteia în industrie, demonstrând angajamentul față de dezvoltarea industriei cu practici etice de afaceri și contribuții la comunitate.

Exemple practice în acest curs sunt extrase din diferite industrii (emergente) pentru a arăta că mai multe valori pot fi atinse prin proiectare. Un exemplu remarcabil și foarte reușit al unui produs care întrunește valori conflictuale este "GreenFreeze". Răcitorul a fost preluat de marii producători și reprezintă un mare succes comercial. În comparație cu alte lichide de răcire, este atât sigur, cât și ecologic și este încă foarte eficient.


După ce ați luat acest curs, veți putea:

 • Verificați critic proiectarea produsului pentru a identifica și aborda problemele etice pe care le pot genera produsele dvs.
 • Traduceți valorile în cerințele de proiectare utilizând "ierarhia valorilor".
 • Aplicați Design pentru valori ca o modalitate de a integra în mod sistematic valori (cum ar fi durabilitatea, siguranța, corectitudinea, echitatea și confidențialitatea) în proiectarea propriei tehnologii sau proiecte.
 • Recunoașteți modul în care valorile joacă un rol în procesele de proiectare și identifică diferitele părți interesate implicate.
 • Luați decizii mai bune în procesul de proiectare pentru produsele și tehnologiile acceptabile din punct de vedere social.
 • Recunoașteți conflictele de valoare în proiectare - chiar dacă sau după ce au fost integrate valori în ele - și dezvoltați strategii pentru a le depăși.
 • Îmbunătățiți-vă abilitatea de a comunica alegerile pe care le faceți în design în ceea ce privește valorile de bază.
Program predat în:
Engleză

Vezi 18 mai multe cursuri de la TU Delft Open & Online Education »

Ultima actualizare December 16, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Duration
5 săptămâni
La zi
Price
395 EUR
Deadline
După locații
După dată