Aflați cum să aplicați cunoștințele de vârf ale aeroacustice într-un mod simplu și eficient. După acest curs veți fi capabili să măsurați în mod fiabil zgomotul într-o varietate de sisteme mecanice și să dezvoltați strategii de reducere a zgomotului pentru a îmbunătăți designul și performanțele lor aerodinamice.


În ultimii ani, domeniul aeroacustic sa dezvoltat rapid în găsirea de soluții pentru reducerea zgomotului produs de aeronave, motoare, sisteme de ventilație și turbine eoliene. Cu toate acestea, găsirea unui echilibru corect între obținerea unor performanțe maxime (sisteme mecanice cum ar fi avioanele, autoturismele, telefoane etc.) și reducerea emisiilor de zgomot în conformitate cu reglementările privind zgomotul și asigurarea confortului și a sănătății oamenilor este o sarcină complicată.

Multe companii cer astăzi cunoștințe aeroacustice și aerodinamice combinate, iar pentru mulți ingineri poate fi dificil să traducă teoriile aeroacoustice complexe în aplicații practice de proiectare. În acest curs, veți obține cele mai recente cunoștințe și instrumente de care aveți nevoie pentru a lucra în acest domeniu provocator și în continuă evoluție, inclusiv orientări aerodinamice de proiectare pentru a menține sau îmbunătăți performanța mașinii.

Veți evalua modul de măsurare a principiilor sunetului și revizuirii, pentru a utiliza calculele pentru a estima sunetul generat de o varietate de sisteme mecanice. Veți dezvolta strategii de reducere a zgomotului utilizând simulări pentru a înțelege cum să îmbunătățiți aeroacustica potențialelor modele.


Aplicați această cunoaștere la munca proprie

După ce ați învățat fundamentele surselor de zgomot aeroacustice, veți aplica cunoștințele acumulate pentru exerciții practice și industriale. În timpul cursului, veți învăța cum să modificați performanța aerodinamică a sistemului mecanic ales (o elice de aeronavă, o turbină eoliană, o aripă cu clapetă și / sau un jet în apropierea unei aripi) pentru a obține aeroacustica necesară performanţă. În plus, vom explora elementele de bază ale scalării și testării aeroacustice, pentru a vă oferi îndrumări de design practice pe care le puteți utiliza în viitor.

Acest curs include prelegeri speciale oferite de companii importante, printre care Siemens, GRAS Microphones și National Instruments, care vor acoperi aplicațiile industriale și referințele la cerințele reglementărilor actuale. De asemenea, veți obține acces la instrumentele și resursele de simulare online pentru a vă adapta formulările la cazurile dvs. de testare și veți primi sfaturi personalizate și feedback de la experți internaționali în domeniul aeroacustică.


După ce ați luat acest curs, veți putea:

 • Analizați diferitele mecanisme aerodinamice care generează zgomot
 • Estimați, analizați și evaluați sursele de zgomot în diferite tipuri de sisteme mecanice
 • Evaluați reglementările aerodinamice și aeroacustice ale UE într-un sistem mecanic
 • Proiectați o strategie pentru a lucra în cadrul reglementărilor aeroacustice ale UE fără a compromite performanțele aerodinamice
 • Identificați cei mai importanți parametri aerodinamici care afectează generarea zgomotului (inclusiv viteza și performanța sistemului și regimurile de operare)
 • Analizați și evaluați regulile de scalare din aplicațiile tunelului aerian
 • Evaluați designul optim și recomandați îmbunătățiri ale designului original
 • Aplicați tehnici experimentale pentru măsurarea zgomotului, inclusiv proiectarea unei configurații experimentale simple pentru măsurarea fluctuațiilor de presiune.


Este acest curs pentru tine?

Acest curs oferă beneficii orientate spre carieră, în funcție de fundalul și interesele dvs. profesionale:

 1. Ingineri profesioniști cu un background aplicat (de exemplu, mecanică, aerospațială, electrică, fizică aplicată, matematică).
  Fie că lucrează în industria aerospațială / aerodinamică / eoliană și / sau pe un sistem mecanic specific aerodinamic și aeroacustic, acest curs va fi benefic datorită faptului că se concentrează asupra designului multidisciplinar, care reflectă performanța, confortul și amprenta redusă a zgomotului . Veți beneficia de o capacitate îmbunătățită de a dezvolta un design optim al sistemului și, astfel, veți deveni mai eficient în luarea deciziilor în cadrul proiectelor multidisciplinare.
 2. Tinerii profesioniști sau antreprenorii interesați de proiectarea sistemelor mecanice cu obiectivul certificării sau dezvoltării personale. Acest curs se poate dovedi o mare plus față de portofoliul dvs. atunci când se ia în considerare un spin-off în inginerie și mecanică, în cazul în care tehnologia trebuie să cuprindă mai multe discipline pentru a produce cele mai bune soluții.
 3. Elevii de la MSc / BSc nivel care vizează să intre în lumea aerodinamică / aeroacoustics experimentale sau numerice.
  Dacă intenționați să lucrați în industria aerospațială / propulsie / energie eoliană sau sunteți interesat în urmărirea unui masterat în ingineria aerospațială, acest curs poate reduce diferența dintre aerodinamică și acustică, cu o vedere practică asupra proiectării unei varietăți de mecanice sisteme.
Program predat în:
Engleză

Vezi 18 mai multe cursuri de la TU Delft Open & Online Education »

Ultima actualizare December 16, 2018
Acest curs este Online
Duration
5 săptămâni
Part time
Price
695 EUR
După locații
După dată