Pentru noii comercianți care doresc să înceapă drumul corect

Știm cât de dificilă ar putea părea șederea și tranzacționarea pentru prima dată. Nu vrei să pierzi bani, ce ar trebui să analizezi înainte de a face o tranzacție, dacă pot cumpăra și vinde ce vând cu adevărat? Toate acestea sunt întrebări normale pe care trebuie să le aveți înainte de a pune piciorul pe piețele financiare, dar tot ce aveți nevoie este orientarea corectă și pregătirea. Acest curs pentru începători a fost dezvoltat din acest motiv, pentru a vă pregăti pentru tranzacționarea piețelor financiare. Strategiile de tranzacționare pe care le folosim necesită o cunoaștere a piețelor, o gestionare a riscurilor și o înțelegere tehnică a modului în care să se facă tranzacții. Te-am acoperit, vezi ce ne-am planificat mai jos.

4 Video de educație comercială

Aceste 4 videoclipuri au fost dezvoltate pentru a da începătorului complet o înțelegere a ceea ce este tranzacționarea piețelor. Descriem strategia corectă de gestionare a riscurilor pentru a avea succes pe termen lung, cum să dezvoltăm un mod adecvat de schimbare a comerțului și cum să găsim un comerț profitabil cu analiza tehnică. Scopul nostru este de a furniza aceste informații într-un format ușor de digerat, înainte de a fi nevoiți să vă executați efectiv în mediul înconjurător. Vrem să vă ridicăm cunoștințele despre tranzacționare și să vă oferim încrederea în dezvoltarea în continuare a abilităților și a modului de gândire comercială.

10 Video Mini Trading

Aceste mini-filme sunt videoclipuri scurte animate, care variază de la subiecte cum ar fi corelațiile, marja și efectul de levier și multe altele. Scopul lor este de a explica în detaliu și de a reafirma subiectul pe care îl parcurgem în videoclipurile educaționale. Aceasta va fi o resursă pentru dvs., pe măsură ce vă faceți drumul prin Cursul de Învățământ pentru începători și veți fi actualizați în mod regulat pentru a vă menține legătura cu toate abilitățile și informațiile fundamentale care vă vor ajuta să deveniți un comerciant mai bun.

Rețeaua de comercianți interne

Rețeaua noastră internă de comercianți este modul în care experții noștri comerciali comunică cu studenții noștri zilnic. Publicăm toate semnalele noastre de tranzacționare și analiza zilnică a pieței prin Rețeaua noastră internă de comercianți și, ca student de începători, veți avea acces la acest lucru. Oferim live Q

Introducere în evaluarea comerțului

Folosim clasele Live Setup și Review, pentru a oferi studenților noștri o perspectivă asupra modului în care tranzacționăm. Experții noștri și-au câștigat experiența prin anii de tranzacționare și prin oferirea de analize live pe piețe, sperăm să vă putem arăta cum să replicați procesele pentru dvs. Acest lucru se face prin clasele noastre de analiză a comerțului, care reprezintă o analiză live a piețelor efectuate de mai multe ori pe săptămână. În Cursul de Învățare pentru începători, veți primi un tutorial care vă arată cum să utilizați cele mai bune aceste clase pentru a face tranzacții profitabile pentru dvs.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Bizintra »

Ultima actualizare October 1, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
99 GBP
Sau puteți aplica pentru unul dintre locurile noastre sponsorizate limitate (fără taxe, fără contracte)
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date