Curs de tranzacționare avansată online cu Nick Leeson

Bizintra

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de tranzacționare avansată online cu Nick Leeson

Bizintra

Ridicați-vă tranzacția la nivelul următor

Cursul avansat de tranzacționare al lui Nick la Bizintra este cel mai bun pas pentru studenții care caută o educație comercială mai avansată. Am dezvoltat un curs care creează o Pathway pentru studenți pentru a merge de la cursul nostru intermediar de tranzacționare sau pentru cei cu experiență de tranzacționare anterioară pentru a deveni comercianți cu amănuntul cu normă întreagă. În acest curs, vom perfecționa abordarea pe care am introdus-o în cursul intermediar de tranzacționare, oferind în același timp elemente noi și mai variate pentru strategia dvs. de tranzacționare.

Scopul nostru este de a vă continua creșterea în calitate de comerciant și de a oferi analize mai detaliate pe bază individuală. Oferim setul nostru de analiză pentru comercianți care vă oferă o modalitate mai ușoară de a afla ce faceți bine și ce domenii trebuie îmbunătățite. Vă vom ajuta să vă transformați punctele slabe în puncte forte, văzându-le devreme și făcându-le să meargă înainte.

Am reunit conținutul la cerere și o rețea privată unde puteți învăța într-un mediu în timp real de la comercianții noștri și de la restul comunității. Scopul nostru este de a vă face tranzacții cu încredere pe piețe și de a oferi suport și înțelegere când aveți nevoie cel mai mult.

Strategii avansate de tranzacționare

Acest curs avansat de tranzacționare oferă o perspectivă mai profundă în lumea tranzacțiilor financiare. Ne propunem să vă consolidăm înțelegerea strategiilor noastre de tranzacționare și să vă oferim posibilitatea de a lua decizii inteligente cu încredere de fiecare dată când intri într-o tranzacție. Succesul se bazează pe consistență!

Rețeaua de comercianți interne

Noi credem în sprijinirea comercianților noștri la fiecare pas, când vă alăturați Bizintra veți obține acces instantaneu la rețeaua noastră socială de comercianți

Setul de analiză a comerțului

Analizând meseriile pe care le faceți o zi, veți conduce la decizii mai bune următorul. Fiecare zi deține experiențe valoroase pentru un comerciant, dar numai dacă puteți învăța de la ei. Vă vom oferi un set de analize care vă ajută să învățați în mod eficient în fiecare zi. Niciodata nu inceta sa inveti!

Syllabusul nostru

 • Analiză fundamentală
 • Analiza tehnică I
 • Analiza tehnică II
 • Analiza tehnică III
 • Analiza tehnică IV
 • Volatilitate
 • grecii
 • Modele de sfeșnice
 • Introducere în opțiunile de tranzacționare
 • Strategii de opțiuni I
 • Strategii opționale II
 • Rolul producătorului de piață
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare October 1, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
499 GBP
Sau puteți aplica pentru unul dintre locurile noastre sponsorizate limitate (fără taxe, fără contracte)
Locations
Irlanda - Dublin, County Dublin
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Irlanda - Dublin, County Dublin
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala