Curs de modă și imagine

Generalități

Programul de descriere

Acest curs online oferă o perspectivă asupra industriei modei și explorează modul în care moda este influențată de cultură și comunicată prin intermediul imaginii - o introducere perfectă pentru cei fascinați și inspirați de modă și imagine.

Prin acest curs în Fashion & Image, veți explora modul în care moda, imaginea și cultura au modelat industria de-a lungul deceniilor.

Veți învăța cum să recunoașteți cine sunt influențatorii cheie în aceste domenii și modul în care moda este comunicată și comercializată prin intermediul imaginii.

Acest curs acoperă:

  • Cunoașterea istoriei modei și a imaginii.
  • Motori sociali, culturali și tehnologici ai schimbării în modă și imagine și modul în care funcționează marketingul în aceste industrii.
  • Dimensiuni etice ale modei și imaginii.

Vei lucra la o serie de activități în fiecare săptămână, combinând proiecte individuale și munca în grup; acest lucru permite oportunitățile de a lucra independent, precum și în colaborare alături de alți studenți care participă la curs.

După finalizarea cu succes a cursului, veți primi un certificat de realizare Condé Nast.

Acest curs, de asemenea, acționează ca un element de bază pentru alte cursuri Condé Nast College la niveluri superioare pentru cei care doresc să progreseze studiile.

135430_photo-1512436991641-6745cdb1723f.jpg

De ce să alegi acest curs?

Colegiul Condé Nast are acces de neegalat la cele mai bune și mai strălucitoare minți din industrie, inclusiv echipele de la Vogue, LOVE, Glamour, GQ și o serie de alte titluri Condé Nast. Colegiul este în poziția ridicată de a putea combina excelența academică cu legături inegalabile cu industria modei și media. Acest lucru creează un mediu educațional unic pentru studenți să prospere.

Rezultatele cursului

Până la sfârșitul cursului, cei care completează și trec evaluarea vor primi un certificat de realizare Conde Nast.

Vei fi capabil sa:

  • Demonstrați o înțelegere de bază a modului în care moda, imaginea și cultura au modelat industria de-a lungul deceniilor.
  • Identificați metodele, canalele și tehnicile de comunicare și comercializare a modei și imaginii.
  • Dobândiți abilități de gândire creativă și practică care se referă la industria modei și a creației.
  • Recunoașteți influențarii cheie ai modei și imaginii din trecut în prezent.

Livrarea cursului

Cursul este complet online și durează șase săptămâni cu 4-5 ore de activități online în fiecare săptămână, împreună cu îndrumări și sfaturi despre ce trebuie să citești, să urmărești și să asculți.

Cine va preda în acest curs?

Tot conținutul săptămânal va fi livrat de către facultatea expertă a Conde Nast College , precum:

  • Lisa Mann - educatoare și antreprenor premiat
  • Harriet Posner - Specialist în marketing și branding pentru modă și autor
  • Sara Hassan - editor de modă, stilist și scriitor

Și profitați de expertiză de la cei mai importanți internaționali, inclusiv Ben Evans, coordonator de artă pentru British Vogue .

Cursul este interactiv, bazat pe multimedia și riguros academic.

Criterii de admitere și de intrare

Acest curs este ideal pentru cei care doresc să-și extindă cunoștințele despre modul în care moda este comunicată și vor să exploreze un mod inovativ și interesant de învățare de la academicieni și experți din industria modei.

Cerințe de intrare

Acest curs nu are cerințe academice. Este conceput pentru oricine dorește să-și extindă cunoștințele despre modul în care se comunică moda și pentru cei care doresc să exploreze un mod interesant și inovativ de învățare de la academicieni și experți din industria modei.

Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult până la începutul cursului și să aveți un nivel bun de engleză.

Limba engleză

Nu există cerințe oficiale de limbă engleză pentru acest curs. Cu toate acestea, dacă sunteți un student non-britanic, iar engleza nu este prima dvs. limbă, vă recomandăm să aveți un scor IELTS academic de 5,5 sau să puteți utiliza limba engleză la acest nivel înainte de a începe studiile. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că veți putea participa pe deplin la o calificare livrată și evaluată în limba engleză.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Citeste mai mult

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Citește mai puţin