Instruire interactivă în limba engleză din Biblioteca video pe Vimeo.

Cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți înțelegerea limbii engleze este să vă înscrieți la unul dintre cursurile de limbă engleză ale Online Business School . Cursul este cel mai potrivit pentru cursanții cu limbaj englez, IELTS 1-5 ( începător ) și cursanți care pot comunica relativ bine în limba engleză, IELTS nivel 6-8 ( intermediar ).

Acoperind zonele cheie ale gramaticii englezești, cursul este împărțit în patru domenii de vorbire, citire, scriere și ascultare, atinge de asemenea ortografia, gramatica și punctuația.

Modulele interactive vă ajută să dezvoltați fundațiile de bază pentru a vă sprijini în examenele TEFL sau IELTS. Dezvoltat de experți în limba engleză, abordarea pedagogică a cursului împreună cu clipurile audio ajută la explicarea unor concepte fundamentale fundamentale ale limbii engleze. Elevii au, de asemenea, acces la tutori online și la un forum social online, unde pot interacționa cu alți studenți și își pot practica noile competențe în limba engleză.


Taxe de curs

Costul total al cursului este de £ 399

Elevii pot efectua plata utilizând una din următoarele metode:

  • Card de credit sau debit
  • Transfer bancar
  • Dobânzile lunare gratuite
  • Paypal
  • Western Union


Privire de ansamblu asupra curs

Cursul este compus din 10 module. Fiecare modul este format din 10 ore de învățare ghidate de material, cu materiale opționale suplimentare de 5 ore, care cuprind exerciții recomandate, lecturi recomandate, resurse Internet și exerciții de auto-testare.


Sunt eligibil pentru acest program?

Acest curs este cel mai potrivit pentru persoanele care au cel puțin 16 ani care doresc să-și îmbunătățească nivelul de limba engleză.

Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la Online Business School »

Ultima actualizare November 15, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
60 - 150 ore
Part time
La zi
Price
399 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date