Curs de analiză predictivă a datelor

Generalități

Programul de descriere

Cursul va oferi informații despre conceptele fundamentale de învățare automată și prognoză acționabilă utilizând analize predictive. Acesta va acoperi conceptele cheie pentru a extrage informații și cunoștințe utile din seturi de date mari pentru modelare analitică.

Informații despre curs

 • Credite: 2,5 credite
 • Locația studiului: independent de locație
 • Data de începere: 2020-11-30 - 2021-01-17 (part-time 25%)
 • Ordonanță de învățământ: ciclul al doilea
 • Codul cursului: DVA478
 • Domeniul principal: informatică

Despre acest curs

Cursul își propune să ofere informații despre conceptele fundamentale ale învățării automate pentru analiza predictivă, pentru a oferi decizii mai eficiente și mai bine informate în prognoză. Acesta acoperă conceptele cheie pentru a extrage informații și cunoștințe utile din seturile de date pentru a construi modelare predictivă.

 • Introducere: o prezentare generală a analizei predictive a datelor și a învățării automate pentru analiza predictivă.
 • Explorarea și vizualizarea datelor: prezintă studii de caz din domeniile aplicațiilor industriale și discută aspecte tehnice cheie legate de modul în care putem obține informații care ne permit să vedem tendințele și tiparele în datele industriale.
 • Modelarea predictivă: constă în probleme în construcția modelării predictive, adică, modelarea datelor și determinarea algoritmilor de învățare automată pentru analiza predictivă și tehnici pentru evaluarea modelului.

O sa inveti

 • Selectați algoritmi de învățare automată corespunzători pentru a rezolva o problemă dată pentru analiza predictivă a datelor.
 • Explorează date și produce seturi de date adecvate pentru modelarea analitică.
 • Bazele învățării automate pentru analize predictive.

Cerințe de intrare

 • 90 de credite din care cel puțin 60 de credite în informatică sau echivalent, inclusiv 15 credite în programare, precum și 2,5 credite în teoria probabilității de bază și 2,5 credite în algebră liniară sau echivalent.
 • În plus, este necesar un curs de engleză A / engleză curs 6.

Puteți solicita, de asemenea, cursul și obțineți evaluarea eligibilității pe baza cunoștințelor dobândite în alte moduri, cum ar fi experiența de muncă, alte studii etc.

Titlul cursului în limba suedeză

Analize de date Prediktiv

Informații despre aplicație

După depunerea cererii dvs. electronice, următorul pas este să trimiteți documentație pentru a demonstra eligibilitatea dvs. pentru cursul pentru care ați solicitat. Pentru a vă documenta eligibilitatea, trebuie să furnizați diploma de liceu și transcrisul universității și dovada abilității dvs. de limbă engleză.

Cerințe de intrare

Pentru a satisface cerințele de intrare pentru acest curs, trebuie să aveți calificări academice anterioare (studii universitare). Veți găsi mai sus cerințele specifice de intrare.

Nu există calificări academice?

Dacă nu aveți calificările academice formale necesare pentru un anumit curs, puteți solicita cursul și puteți evalua eligibilitatea pe baza cunoștințelor dobândite în alte moduri, cum ar fi experiența de muncă, alte studii, etc. validarea învățării anterioare.

Recunoașterea învățării anterioare înseamnă trasarea unei evaluări a competenței și calificărilor unei persoane, indiferent de modul, locul sau momentul în care au fost dobândite - în sistemul de educație formală sau în alt mod în Suedia sau în străinătate, recent sau de mult timp în urmă.

Dacă credeți că cunoștințele și competențele dvs. vă vor califica pentru acest curs, va trebui să încărcați următoarele cu aplicația dvs.:

 • CV cu o descriere a formării profesionale și profesionale. CV-ul dvs. trebuie să vă descrie cunoștințele și competențele în legătură cu cerințele de intrare.
 • Dacă vă referiți la experiența profesională, trebuie să încărcați un certificat al angajatorilor.

Dacă avem nevoie de mai multe informații, vă vom contacta.

FutureE

Cursurile fac parte din proiectul FutureE, în cadrul căruia MDH oferă cursuri online în domeniile AI, Ingineria Mediului și Energiei, Ingineria Software și Sistemele Computerizate.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16700 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct resea ... Citeste mai mult

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16700 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Citește mai puţin
Västerås , Eskilstuna + 1 Mai mult Mai Puțin