Programul Ultimate Weight Loss este conceput special pentru a vă oferi cunoștințele și abilitățile cuprinzătoare, care sunt esențiale pentru a vă atinge obiectivele personale și profesionale. Oferă strategii cuprinzătoare pentru reducerea în greutate și prevenirea bolilor legate de greutate, pentru cei care sunt serios în legătură cu sănătatea lor. Permiteți experților noștri de nutriție și dieteticienilor să vă pornească pe calea spre o carieră de succes în domeniul pierderii în greutate sau să atingeți obiectivele nutriționale dorite de mult timp. Veți învăța cum să obțineți rezultate durabile și eficiente, astfel încât să vă înscrieți acum pentru a începe să învățați./>

Detaliile Cursului

LECȚIA 1 - OMG-uri, Complementarea alimentelor și alimentele ecologice

Veți învăța ceea ce face industria alimentară pentru produsele alimentare și vom vedea dacă există beneficii alegerii alimentelor organice sau modificate genetic. Vom analiza sinergia alimentară și beneficiile obținerii mai multor substanțe nutritive din produsele alimentare, pe măsură ce pierdem kilogramele în exces.

LECȚIA 2 - Boala cardiacă

Această lecție va explora modul în care sunt dezvoltate bolile comune și efectele dăunătoare asupra organismelor noastre. Vom explora valoarea nutrițională a alimentelor pe care ar trebui să le consumăm pentru a preveni și inversa bolile în timp ce gestionăm greutatea.

LECTIA 3 - Tratarea diabetului de tip 2

Această lecție explorează intervențiile în stilul de viață, inclusiv planificarea meselor și regimurile de exerciții pentru a preveni dezvoltarea diabetului. Vom explora, de asemenea, cum să influențezi pozitiv nivelul de zahăr din sânge prin fibră dietetică și indicele glicemic dacă suferiți de diabet zaharat tip 2.

LECȚIA 4 - Gestionați sănătatea intestinală

Ne uităm la bolile cu creștere rapidă, cum ar fi; Boala celiacă, boala diverticulară, intoleranța la lactoză și boala ulcerului peptic. Vom explora dezvoltarea lor și vom planifica diete adaptate la gestionarea simptomelor și prevenirea dezvoltării. Această lecție va explora, de asemenea, alimentele care măresc sănătatea intestinală și umple peretele intestinal, ajută și la tulburările digestive.

LECTIA 5 - Managementul stresului pentru pierderea in greutate

Această lecție va privi atenția pentru a scuti de stres și pentru a înțelege alimentele care pot ajuta la reducerea stresului și depresiei. Vom analiza abordările practice pentru a încorpora mai multe dintre aceste alimente în dieta dvs. și pentru a reduce alimentele care contribuie la nivelul de stres.

Lecția 6 - Vindecă-ți gura - vindecă-ți creierul

Creierul dvs. este centrul dvs. de control, dar de ce nu îl hrănim cu substanțele nutritive pentru ca acesta să funcționeze cât se poate de bine? Obezitatea perturbă o serie de procese fiziologice care interferează cu funcția creierului. Vom explora alimentele creierului sănătoase, care își îmbunătățesc funcția și semnalarea neurotransmițătorilor.

LECTIA 7 - Material bonus: plan de pierdere în greutate de 12 săptămâni

Planul de pierdere în greutate de 12 săptămâni este conceput pentru oricine dorește să fie mai sănătos, să piardă în greutate, să vă reducă riscul de îmbolnăvire cu obezitate și să crească în general alimentația. Pe parcursul celor 12 săptămâni veți primi:

  • Instrucțiuni despre cum să urmați pași sănătoși pentru a vă asigura că rămâneți pe drumul cel bun
  • Un șablon Diet Diary, unde veți putea să înregistrați aportul alimentar în fiecare zi
  • Rețete sănătoase de mâncare pentru a vă menține motivat și pentru a vă asigura că mâncarea este întotdeauna plăcută
  • Buletin de ghid pentru snacking
  • Scopul pierderii de greutate este implementarea în fiecare săptămână
  • Bonus video pentru a vă ajuta să înțelegeți etichetele produselor alimentare
  • Sfaturi utile la sfarsit pentru a va ajuta sa ramaneti pe drumul cel bun.
Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Shaw Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date