Citește Descrierea Oficială

Studii integrative

Studiile integrative reprezintă o abordare a răspunsului la întrebări, rezolvarea problemelor și abordarea problemelor sociale contemporane din mai multe perspective.

Prezentare generală a programului

Studiile integrative studenților dezvoltă instrumentele intelectuale necesare pentru a construi punți în disciplinele academice și pentru a-și aplica abilitățile, inovațiile și cunoștințele în diverse medii academice și practice. În clasele de bază, elevii dezvoltă artefacte de portofoliu care își prezintă abilitățile, interesele și talentele individuale. Acest portofoliu și experiența de învățare aplicată oferă fiecărui student resurse valoroase pentru o planificare și dezvoltare flexibilă, individualizată a carierei.

Studii integrative ca o concentrare

Elevii interesați să urmeze o diplomă în studii universitare cu o arie de concentrare în studii integrative trebuie să includă în cursul lor de studiu cel puțin 18 ore din următoarele cursuri: INTS 2310, 3300, 3301, 3330, 3350, 4320 și 4350.

Studii Integrative ca Minor

Deși studenții care studiază în universități nu au nevoie de un minor, elevii din alte programe de studii ar putea să caute un minor în studiile de integrare prin luarea a 18 ore de cursuri de integrare aprobate de un consilier de studii integrative. Un grad de C sau mai bine trebuie realizat în fiecare curs. Cursurile se recomandă să fie luate în ordinea enumerată mai jos:

1. INTS 2310: Fundații în Studii Integrative.

2. Alegeți cel puțin patru clase din următoarele:

  • INTS 3300: Perspective asupra studiilor integrative
  • INTS 3301: Cariere și dezvoltare profesională
  • INTS 3330: Perspective globale în domeniul studiilor integrative
  • INTS 3350: Leadershipul echipei în probleme interdisciplinare
  • INTS 4320: Internship în Studii Integrative

3. INTS 4350: Capstone în studiile integrative. Continutul principal merge aici.

Procesul de aplicare

Pentru a urmări un minor în studiile integrative, trebuie să vă adresați mai întâi consilierului dvs. academic. Atât consilierul dvs. academic, cât și consultanții din Centrul de Studii pentru Studii Universitare vor lucra împreună cu dvs. pentru a finaliza procesul necesar pentru a-ți declara minorul.

Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Ultima actualizare April 24, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date