Review-uri sistematice în cercetarea de diagnosticareUUlogos

Review-uri sistematice în cercetarea de diagnosticare

Numărul de studii primare de evaluare teste de diagnosticare este în creștere. care rezumă astfel de studii într-critic o revizuire sistematică este benefică pentru profesioniștii de îngrijire a sănătății care doresc să obțină cele mai bune dovezi cu privire la utilizarea de teste de diagnostic. Review-uri de studii de diagnostic sunt mai dificile din cauza mai variație în întrebări & modele, surse specifice de partinire & variație, precum și necesitatea de a utiliza abordări statistice mai complexe pentru a meta-analiza.

Mai multe progrese au fost recent făcute în metodele de a efectua astfel de comentarii. În acest curs vom discuta și în practică metodele de evaluare a calității metodologică a studiilor primare de diagnostic de precizie de testare (QUADAS-2 instrument), modelele statistice la meta-analiza măsurile pereche de precizie de testare (modelul bivariat meta-regresie de sensibilitate și specificitate ), și cum să citească și să interpreteze critic rezultatele analiza sistematica a studiilor de diagnostic.

Cursul este format din prezentări plenare, discuții de grup mic, și exerciții de calculator utilizând software-ul statistic R. pachet Este unul dintre cursurile de formare online medicale, care face parte din Programul Online Master Epidemiologie Postuniversitare.

obiective de invatare

La finalul cursului, veți ar trebui să poată:

Apreciați diversitatea de utilizare de testare și modele de studiu
Înțelegerea riscului potențial de părtinire și preocupări în ceea ce privește aplicabilitatea
Să înțeleagă conceptul abordările care stau la baza la meta-analiza
Exploreaza eterogenitate și compara precizia de testare
Creați diferite tipuri de analiză
Rezumarea rezultatelor și a trage concluzii adecvate

Termene de curs

Săptămâna 0
Duminică înainte de data de începere - te prezinți

Săptămâna 1
Duminica - mână în misiuni de grup
Duminica - Unitatea de învățare completă 1 și 2

Săptămâna 2
Miercuri - Peer grupul de feedback de atribuire I
Vineri - Mână în mai multe misiuni de grup mai mici
Duminica - Mână în grupa II de atribuire
Duminica - Unitatea de învățare completă 3 și 4

SĂPTĂMÂNA 3
Miercuri - la egal la egal desemnarea grupurilor de feedback II
Duminica - Unitatea de învățare completă 5 și 6

SĂPTĂMÂNA 4
Luni - examen ia-acasă

examinare

Acest lucru Comentariile sistematice în curs de cercetare de diagnosticare include un examen, care este singura parte a cursului, care nu este on-line. Examenul cursului ianuarie 2017 va avea loc în data de 23 ianuarie 2017. Examenul cursului octombrie 2017 va avea loc în data de 13 noiembrie 2017.

Dacă sunteți capabili și dispuși să ia examenul în Utrecht, Olanda, suntem la dispoziția Proctor examenul pentru tine, fără nici un cost. Dacă trebuie să ia examenul de la o altă locație, ai nevoie de un Proctor. Acest Proctor vă poate cere să plătească pentru cheltuielile lor. Vă rugăm să citiți mai multe despre proctoring pe pagina noastră specifică.

Examenul nu este obligatoriu. Cu toate acestea, dacă doriți să primiți certificatul de curs și creditele, este obligatoriu să ia examenul. Vi se permite să refaceți examenul de o dată. Reexaminarea a cursului ianuarie 2017 va avea loc în data de 27 februarie 2016 de la 9.00 - CET 10.45h. Reexaminarea a cursului octombrie 2017 va avea loc în data de 18 decembrie 2017.

Acreditare

Deoarece acesta este un curs universitar, este acoperit de acreditare academică. La trecerea examenului final, veți primi un certificat recunoscut de la Universitatea din Utrecht și Utrecht UMC.

Cerințe de intrare

Pentru a se înscrie la acest curs, aveți nevoie de:

Un grad BSc în științe biomedicale, științe farmaceutice, medicină sau medicină veterinară, sau un grad comparabil în învățământul medical
Accesul la programul R
Pentru a fi participat la cursul avansat de diagnosticare Cercetare

competență suficientă în limba engleză citire și scriere

Vă rugăm să rețineți
Acesta este un curs online, deci aveți nevoie de acces la o conexiune la internet pentru a putea să urmeze cursuri, misiuni complete și să comunice cu colegii participanți. Singura parte a cursului, care nu este on-line este examenul final. Acest curs este oferit prin programul de Master Epidemiologie dezvoltat de UMC Utrecht si Universitatea Utrecht.

Cursul este oferit de

Course101

Ca parte a programului de mai jos

Program predat în:
Engleză

Vezi 11 mai multe cursuri de la Elevate Health »

Acest curs este Online
Duration
3 săptămâni
Part time
Price
785 EUR
După locații
După dată