Turbinele eoliene implică multe aspecte tehnice: lamele rotorului, cutiile de viteze, generatoarele, sistemele de control etc. Acestea se bazează pe multe discipline fizice, cum ar fi dinamica, statica, aerodinamica și electricitatea. Oricine dorește să-și aplice abilitățile științifice sau de inginerie turbinelor eoliene ar trebui să aibă o imagine de ansamblu asupra tehnologiei cu care interacționează. Acest curs oferă o astfel de prezentare și vă ajută să înțelegeți modul în care diferitele componente ale unui sistem de energie eoliană acționează împreună.

Acest curs oferă studenților o imagine de ansamblu a aspectelor multidisciplinare ale turbinelor eoliene fără a studia prea detaliat literatura de toate aceste aspecte. Acesta va explica tehnologiile relevante la un nivel accesibil în mod similar.


Un alt aspect al energiei eoliene

Ceea ce trebuie să aduceți este o înțelegere de bază a științelor inginerești și vă vom aduce la curent cu relevanța și aplicația pentru fizica și tehnologia turbinelor eoliene. În fiecare săptămână, un aspect diferit al energiei eoliene este evidențiat prin prelegeri online, lecturi și animații. Testele sunt folosite pentru a vă testa progresul și exercițiile săptămânale vă ajută să învățați subiectul. Puteți discuta subiectele cu colegii dvs. în forumul de discuții unde vă puteți ajuta reciproc. Lectorii vor ajuta, de asemenea, să răspundă la întrebări. La sfârșitul cursului, puteți demonstra ceea ce ați învățat într-un examen scris proct.

Cunoștințe tehnice speciale

Învățați sau specializați într-un domeniu tehnic și doriți să aplicați aceste cunoștințe în turbinele eoliene? Prin luarea acestui curs veți începe o carieră în domeniul energiei eoliene. Cu o privire de ansamblu echilibrată a tehnologiei turbinelor eoliene oferite în acest curs, veți putea pune cunoștințele tehnice de specialitate în practică și vă veți face un partener valoros pentru industria energiei eoliene.


Ce veți învăța

Până la sfârșitul acestui curs, veți putea înțelege ce este o turbină și cum interacționează cu mediul: cum este, de ce este așa și cum se calculează valorile pentru proprietățile sale caracteristice.

Mai exact, veți putea:

  • descrie componentele și configurațiile turbinelor eoliene
  • descrie caracteristicile vântului, utilizează modele care cuantifică variațiile vitezei vântului și estimează randamentul energetic al unei turbine eoliene
  • descrie procesele aerodinamice la locul de muncă în conversia energiei eoliene, calculează forțele și puterea generate și produce un design simplu al rotorului
  • explică principiile de lucru ale componentelor trenului de antrenare și determină condițiile de funcționare care afectează puterea, cuplul, unghiul pasului etc.
  • să identifice driverele comportamentului dinamic și să calculeze valorile lor tipice
  • descriu principiile analizei structurale a turbinelor eoliene și efectuează previziuni preliminare ale eșecului structural
  • descrie efectul turbinelor eoliene asupra condițiilor din aval și cuantifică viteza vântului și turbulențele în trepte
Program predat în:
Engleză

Vezi 18 mai multe cursuri de la TU Delft Open & Online Education »

Ultima actualizare December 16, 2018
Acest curs este Online
Duration
7 săptămâni
Part time
Price
1,000 EUR
După locații
După dată