Curs: Mineritul proceselor în domeniul sănătății

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs: Mineritul proceselor în domeniul sănătății

FutureLearn

Aflați cum puteți obține cele mai multe din datele de asistență medicală utilizând procesele miniere

În cadrul asistenței medicale, există mii de procese complexe și variabile care generează date, inclusiv tratamentul pacienților, rezultatele laboratorului și procesele logistice interne. Analiza acestor date este vitală pentru îmbunătățirea acestor procese și pentru stoparea strangulărilor.

În acest curs, veți explora modul în care mineritul proceselor poate ajuta la transformarea acestor date într-o perspectivă valoroasă, analizând diferite domenii ale mineritului procesat și văzând modul în care a fost aplicat. Veți avea chiar șansa de a aplica miniere procesului la date din viața reală a asistenței medicale.

Ce subiecte vei acoperi?

Procesul de minerit oferă o perspectivă critică, bazată pe procese asupra datelor, care nu este disponibilă cu tehnicile clasice de extracție a datelor sau tehnicile de învățare a mașinilor. Aplicarea minelor de proces în mediul medical este extra benefică, deoarece procesele sunt complexe și costurile sunt mari.

Acest curs conține 4 săptămâni:

Săptămâna 1 a introdus mediul de asistență medicală, discutând problemele și provocările curente în ceea ce privește execuția proceselor de sănătate. Sa oferit, de asemenea, o exploatare minieră a proceselor, inclusiv o experiență practică cu instrumentul minier ProM, gratuit și deschis. De asemenea, a fost prezentat un studiu de caz care arată modul în care procesul minier a fost aplicat într-un cadru medical.

În săptămâna a doua au fost discutate datele necesare pentru extracția proceselor și modul de obținere a acestora de la sistemele informatice de sănătate. S-au discutat, de asemenea, oportunitățile de extracție a proceselor în domeniul asistenței medicale și o abordare generică a proiectelor. În această săptămână sa discutat, de asemenea, în mod concret cum pot fi transformate datele în formatul jurnalului de evenimente. De asemenea, a fost prezentat un studiu de caz, care prezintă rezultate reale privind datele reale privind sănătatea.

Săptămâna 3 acoperă tehnici cheie de procesare minieră, cum ar fi inspecția jurnalului de evenimente (de exemplu, prin diagrama punctată), filtrarea jurnalului de evenimente. Se arată, de asemenea, tehnica de exploatare a proceselor cheie de descoperire a proceselor. În această săptămână au fost prezentate și modalități de verificare a conformității. Un alt studiu de caz care a implicat descoperirea procesului a fost, de asemenea, discutat.

Săptămâna 4 se concentrează mai mult pe performanța și pe analiza rețelelor sociale ca tehnici finale de exploatare a proceselor. În această săptămână se discută, de asemenea, modul în care procesele pot fi îmbunătățite utilizând rezultatele minelor de proces. Se prezintă, de asemenea, provocările actuale privind mineritul proceselor în domeniul asistenței medicale.

Ce veți obține?

Până la sfârșitul cursului, vei putea să ...

  • Explicați modul în care procesul miniere poate ajuta în analizarea și îmbunătățirea proceselor de asistență medicală
  • Identificați oportunitățile pentru mineritul de proces într-o organizație de asistență medicală
  • Descrieți cerințele de date pentru a aplica procesele miniere
  • Interpretați rezultatele diferitelor tehnici de exploatare a proceselor în instrumentul Lite ProM
  • Aplicați ProM lite pe date reale pentru a obține rezultate miniere de proces

Pentru cine e cursul?

Acest curs este destinat specialiștilor din domeniul sănătății care doresc să afle mai multe despre utilizarea datelor pentru a rezolva probleme și pentru a executa idei. De asemenea, va fi interesat de entuziasmul minelor de proces care doresc să afle mai multe despre aplicarea mineritului proceselor la serviciile de sănătate. Nu aveți nevoie de experiență anterioară, ci doar un interes deosebit față de subiect.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn

Ultima actualizare January 15, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
4 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala