Curs in bioinformatica clinice: deblocarea genomica in asistenta medicala

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs in bioinformatica clinice: deblocarea genomica in asistenta medicala

FutureLearn

Acest curs online gratuit își propune să sensibilizeze profesioniștii din domeniul sănătății cu privire la rolul de Bioinformatica clinice si genomica in domeniul asistentei medicale de astazi. Vom ilustra modul în care disciplina clinica Bioinformatica ofera o punte importanta intre stiinta de margine de taiere si livrarea de medicina genomica in practica clinica. Prin înțelegerea rolului unui bioinformatician clinic va deveni clar modul în care acestea sunt parte integrantă a asigurării oportunităților benefice ale medicinii genomice sunt realizate pe deplin in ingrijirea pacientului.

Descoperiti potentialul de clinica Bioinformatica

Acesta este un moment interesant. Suntem acum incep sa secventa de gene intregi in clinica, informațiile cele mai personale pe care le putem avea pe un pacient. Noi putem începe să vedem modul în care variante ale genomului ar putea avea impact asupra sanatatii si putem direcționa medicament într-adevăr precis pentru fiecare pacient în parte. Acest lucru nu este lipsită de provocări. Genomul este o cantitate foarte mare de informații. Identificarea variantei cauzal (partea in genomul care poate provoca o schimbare în sănătate) este ca în căutarea unui ac în carul cu fân. Dar, ce înseamnă această frază înseamnă de fapt? Acest curs vă va lua în lumea unui bioinformatician clinică și vă arată ceea ce fac în spatele scenei atunci când a constatat că acul în datele genomice. Acesta va arăta, de asemenea, ceea ce se întâmplă în continuare și contribuția importantă clinică face bioinformatician la călătoria pacientului.

Exploreaza metodele de clinica bioinformatică

Clinică bioinformatică implică instrumente și tehnologii care necesită un anumit set de competențe și expertiză. Folosind tehnici de urmatoarea generatie secventiere si analiza datelor permite bioinformatician pentru a filtra și de a clasifica informația din genomul uman. Cursul va aduce aceste metode și procese de viață, folosind studii de caz, interviuri cu bioinformaticians și o serie de activități pentru a vă ajuta să înțeleagă elementele de bază ale bioinformatică clinice.

Investiga rolul de Bioinformatica clinice în domeniul asistenței medicale

Rolul bioinformatica clinice poate fi văzută ca oferind o legătură între știință informatică și biologie și deci implică instrumente și tehnologii care necesită abilități și cunoștințe specifice. Folosind tehnici de Next Generation Sequencing (NGS) si bioinformaticians de analiza a datelor si oamenii de stiinta clinice pot identifica, se filtrează și se clasifica variantele gasite in genomul uman legate de boli genetice. Acest curs va aduce aceste metode și procese de viață, folosind studii de caz, interviuri cu bioinformaticians și o serie de activități pentru a vă ajuta să înțeleagă rolul și importanța sa în domeniul asistenței medicale genomice. Veți fi, de asemenea, posibilitatea de a vedea beneficiile și provocările la bioinformatica clinice în ceea ce privește aspectele etice mai largi, cum ar fi cele referitoare la gestionarea datelor - vom pune intrebari despre modul in care datele pacientului sunt stocate și care are acces la acesta.

Dezvoltarea profesională continuă

Pe aceasta curs va exista o oportunitate de a cumpăra o declarație de participare, care va oferi atât o înregistrare fizică și digitală a participării dumneavoastră. S-ar putea găsi acest lucru util pentru a demonstra dovezi de dezvoltare profesională informală continuă (DPC), angajamentul pentru cariera ta, sau de conștientizarea problemelor într-un anumit subiect.

Ce subiecte vor acoperi ai?

 • Genomica si bioinformatica
 • Date și diagnosticare
 • Unelte și flux de lucru
 • Date și etică
 • Studii de caz

Ce vei obține?

 • Descrie rolul unui bioinformatician clinic în a face o diferență în călătoria pacientului
 • Explicați modul în care clinica bioinformatică ofera o punte de legătură importantă între cercetarea de margine de taiere de Medicina genomice cu sensibilitățile practice și un cadru clinic
 • Identifica tipurile de instrumente și tehnologii un bioinformatician clinic utilizează pentru a filtra și de a clasifica informația din genomul uman
 • Exploreaza etapele bioinformatica clinice fluxul de lucru
 • Aplica cunoștințele de bioinformatica clinice pentru studii de caz clinice
 • Explica considerațiile etice care trebuie făcute atunci când se lucrează cu date genomice
 • Investiga provocările zilnice tipice de dezvoltare bioinformatica pentru a sprijini revoluția genomica în domeniul asistenței medicale

Care este cursul de?

Acest curs se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății actuale, care sunt interesați să afle mai multe despre rolul bioinformatica clinice și va fi, de asemenea, aplicabile persoanelor cu un interes în aplicarea genomica în domeniul asistenței medicale.

Nu este esențial să aibă o experiență anterioară sau cunoștințe de bioinformatica sau genomica, deși terminologia medicală este utilizată, iar cursul este proiectat pentru a fi aplicabil pentru a practica profesioniștilor din domeniul sănătății.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
5 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala