Citește Descrierea Oficială

Finante personale

Stabilește-te pentru succes prin includerea unui Minor de Finanțe Personale în programul dvs. de gradul astfel încât să puteți realiza propriile obiective financiare și pentru a evita riscurile și datoriile inutile.

Prezentare generală a programului

Ce ar fi dacă ați putea să vă lansați cariera cu aptitudinile necesare pentru a lua decizii extraordinare cu privire la venitul dvs. personal și pentru a vă folosi aceleași abilități pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de angajare? Alegeți un Minor de Finanțe Personale și veți avea oportunitatea de a învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona cu succes finanțele personale, pentru a vă ajuta pe ceilalți și pentru a-ți îmbunătăți oportunitățile de carieră (acest minor oferă cerințe educaționale pentru desemnarea AFC ® (Accredited Financial Counselor)).

"Luând cursurile de Finanțe Personale ale Texas Tech este cea mai bună decizie pe care am făcut-o. Cursurile predau teme reale care vor fi benefice indiferent de cariera pe care o aleg. aceste clase.Fiecare sănătate financiară începe cu decizii înțelepte la începutul vieții.Multumesc, Texas Tech! "

- Hannah Walker

Procesul de aplicare

Pentru a urmări un minor pentru finanțe personale, trebuie să vă adresați mai întâi consilierului dvs. academic. Atât consilierul dvs. academic, cât și consilierul academic din Colegiul de Științe Umane vor lucra împreună cu dvs. pentru a finaliza procesul necesar pentru a vă declara minorul.

Cerințe de program

  • 18 ore de credit
  • Toate cursurile sunt oferite în timpul semestrului de toamnă, de primăvară și de vară
  • Toate premisele trebuie să fie îndeplinite înainte de a lua fiecare curs.
  • Toate cursurile trebuie completate cu un grad de "C" sau mai mare.
Curs

PFI / PFP 3301, PFI / PFP 3321, PFI 3341, PFI 3361, PFI 3381

Co-cerințe: PFI 3361 sau PFI 3381

Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Ultima actualizare April 24, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
18 ore
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date