Citește Descrierea Oficială

Dezvoltarea Resurselor Umane

Curriculumul privind dezvoltarea resurselor umane (HRDV) se concentrează pe abilitățile și cunoștințele necesare pentru a interacționa cu persoane în diverse locuri de muncă.

Prezentare generală a programului

Cursurile din programul de dezvoltare a resurselor umane se bazează pe teoria științelor sociale și comportamentale, precum și pe conducerea organizațională. Cursurile HRDV sunt concepute pentru a ajuta studenții să înțeleagă și să abordeze problemele cu care se confruntă atât indivizii cât și organizațiile. Cursurile se concentrează pe subiecte de la locul de muncă, cum ar fi relațiile umane și comunicarea, formarea și dezvoltarea, abilitățile și strategiile de personal, și conducerea la locul de muncă.

Procesul de aplicare

Pentru a urmări un minor în dezvoltarea resurselor umane, trebuie să vă adresați mai întâi consilierului dvs. academic. Atât consilierul dvs. academic, cât și consultanții din Centrul de Studii pentru Studii Universitare vor lucra împreună cu dvs. pentru a finaliza procesul necesar pentru a-ți declara minorul.

Cerințe de program

Deși studenții care studiază în universități nu au nevoie de un minor, elevii din alte programe de diplomă pot căuta un minor în dezvoltarea resurselor umane, luând 18 ore în cursuri HRDV aprobate de un consilier de dezvoltare a resurselor umane. Cursurile de bază (necesare) pentru un minor minor pentru dezvoltarea resurselor umane sunt HRDV 2301, 3301 și 3303. Restul de 9 ore pot fi selectate din HRDV 3305, 3307, 3308, 3309 sau 3310. Se recomandă ca cele 18 ore de curs să fie luate în ordinea enumerată mai jos:

  • HRDV 2301: Introducere în dezvoltarea resurselor umane.
  • HRDV 3301: Relațiile umane în dezvoltarea resurselor umane.
  • HRDV 3303: Introducere în cercetarea în domeniul dezvoltării resurselor umane.
  • Alegeți cel puțin trei clase din curriculumul HRDV.
Program predat în:
Engleză
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vezi 65 mai multe cursuri de la Texas Tech University Worldwide eLearning »

Ultima actualizare April 24, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
18 ore
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date