Proiectare de specialitate Cursul CIW Web (Metodologia anterior cu denumirea Design si Tehnologie) te învață cum să proiecteze și să publice site-uri Web. Temele generale includ web site-ului Essentials de dezvoltare (cum ar fi procesul de dezvoltare site-ului, așteptările clienților, și probleme etice și legale în dezvoltare web), elemente de design web (cum ar fi estetica, experiența utilizatorului site-ului, de navigație, utilizare și accesibilitate), Web de bază tehnologii (cum ar fi de bază Hypertext Markup Language [HTML], extensibil HTML [XHTML] și tehnologii extinse, fișiere imagine, dezvoltare aplicatii site-ul GUI, publicarea de site-ul și de întreținere) și Advanced tehnologii web (cum ar fi multimedia și tehnologii plug-in, client- tehnologii laterale și server-side și baze de date web).

În cursurile de studiu acasă, elevii vor lucra cu instrumente de producție populare, cum ar fi Microsoft Expression Web, si Adobe Dreamweaver si Flash. Vei studia tehnologii de proiectare și dezvoltare, cum ar fi foi de Cascading Style (CSS), Extensible Markup Language (XML), JavaScript, applet-uri Java, HTML dinamic, plug-in-uri, multimedia și baze de date. Veți explora, de asemenea, extensibilitatea de instrumente de proiectare, probleme de incompatibilitate din jurul acestor instrumente, precum și funcționalitatea de browsere Web curente.

Oficialul a cursurilor CIW de sine studiu sunt un instrument de învățare convenabil pentru persoanele care nu au flexibilitatea de a participa la formare clasă tradiționale.

Proiectare de specialitate Cursul CIW Web include următoarele elemente:

  • 2 cărți oficiale curs CIW care acopera complet CIW Design Site specialist 1D0-520 programa.
  • Suplimentare Examen CIW Ghid de studiu.
  • acces on-line convenabil la examene oficiale practică (peste 660 + întrebări).
  • Peste 7 ore de clipuri video interactive pentru programa CIW Design Site Specialist
  • Online întrebări de revizuire desigur și exerciții (990+ aspecte).
  • Fișierele on-line suplimentare ce conțin fișiere apendice, fișiere pentru laboratoare hands-on și alte resurse.
  • Live Online Labs (30 de ore de acces).
Program predat în:
Engleză
Distance Learning Centre

Vezi 24 mai multe cursuri de la Distance Learning Centre »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
140 ore
Part time
Price
425 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date