Un subiect esențial pentru toți elevii, IGCSE Matematica este un sistem complet examinat curs, care încurajează dezvoltarea cunoștințelor matematice ca o abilitate cheie de viață, și ca bază pentru studii mai avansate. Programa analitică are drept scop de a construi încrederea elevilor ajutându-i să se dezvolte un simt pentru numere, modele și relații, și pune un accent puternic pe rezolvarea problemelor și prezentarea și interpretarea rezultatelor. De asemenea, elevii să învețe cum să comunice și rațiune, folosind concepte matematice.

Acest curs este conceput pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor celor care doresc o introducere la acest subiect provocator, fie cu scopul de a studia în continuare la un nivel sau pur și simplu pentru a completa un portofoliu de subiecți IGCSE / GCSE.

 • Calificarea: IGCSE matematică
 • Acreditate: Da
 • QCF Recunoscută: Da
 • Organism de atribuire: OCR
 • Data începerii: Oricând - Ne înscrie 365 de zile pe an
 • Durata: Flexibil - aprox 300 ore - 12 luni Suport Max

Programă

 • Număr
 • Algebră
 • Manevrarea datelor și probabilitate
 • Forma, spațiu și măsuri

Pre-rechizite

Studenții care doresc să se înscrie pe acest curs ar trebui să îndeplinească următoarele criterii:

 • Să aibă vârsta de 14 ani sau peste
 • Posedă o cunoaștere solidă a limbii engleză
 • Să aibă acces la un calculator și internet pe durata întregului curs
 • Abilitățile de bază ale calculatorului: de exemplu, procesare de text, email-uri, documente la încărcarea etc
 • Au o dorință reală de a reuși

DURATA

Durata cursului va varia în funcție de angajament de student, efort și capacitatea. Generale de ore de învățare ghidate sunt de aproximativ 300. Acest lucru ar trebui să fie utilizat ca doar o linie directoare și timpii de finalizare va varia enorm.

Ne-ar încuraja pe elevi să ia în considerare în mod serios modul în care intenționează să finalizeze cursul lor ales înainte de înscriere. Elevii ar trebui să se gândească la modul în care acestea se vor studia, în cazul în care acestea vor studia și cât de des. Fii realist!

Vorbeste cu membrii familiei și îi ajută să înțeleagă ceea ce încearcă să obțină, explicați-vă poate cere pace și spațiu pentru a studia în anumite momente. Cu cat le implica mai mult probabil sunteți de a le obține de partea ta.

Studenților li se reamintește că timpul în care ei complet este pur și simplu în jos pentru a le ca individ. Completare poate fi la fel de repede sau cât mai lent doriți în perioada de școlarizare de 12 luni. Dacă aveți nevoie de timp suplimentar o prelungire poate fi disponibilă. Extensiile sunt aranjate la un cost suplimentar atunci când este nevoie.

Format

Online: Accesați sistemul nostru premium nor on-line de învățare bazat în cazul în care aveți posibilitatea de a accesa toate dvs. lecții de curs, sarcinile și corespondența de tutore într-un singur loc. Descărcați aplicația și accesați informațiile, desigur, pe orice dispozitiv de oriunde în lume, cu un semnal de internet. Acest curs nu este disponibil în format de copiere / hârtie tare, Vom începe prin a uita la ceea ce comisia de examinare va cere de la tine în calea examenelor. Vei fi referit la ceea ce trebuie să faceți în ceea ce privește înregistrarea și aranjarea cu un centru extern pentru a lua examenele.

O dată chestiunile de administrare au fost clarificate, ne vom uita la caietul de sarcini, vom urmări, și anume codul IGCSE matematică 0580. Ca parte, desigur, va fi furnizat împreună cu Ghidul de studiu pentru IGCSE si A Niveluri. Se face uz de acest lucru, așa cum a fost scris pentru a vă ajuta cu studiile și să completeze informațiile și orientările specifice date în materialele de curs propriu-zis.

Program predat în:
Engleză

Vezi 48 mai multe cursuri de la UK Open College »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
300 ore
Part time
Price
359 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date