Curs de introducere în legislația olandeză: primii pași în lumea dreptului

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de introducere în legislația olandeză: primii pași în lumea dreptului

FutureLearn

Legea reglementează aproape toate aspectele societății. Uneori, care este foarte vizibil: ați venit la instanța de judecată într-un caz împotriva unui criminal majore sau în parlament într-o dezbatere aprinsă privind un nou proiect de lege. Legea reglementează, de asemenea, mici - lucruri cum ar fi leasing-ul acasă nou sau contractul individual de muncă - dar importante.

Dreapta este, de asemenea, în mare măsură invizibil. De exemplu, se stabilește cumpărăturile la casă, tu însuți nu sunt, probabil, în mod direct conștienți de faptul că există întotdeauna un angajament reciproc este încheiat un acord creativ între tine și supermarket. Acest lucru deschide mai multe drepturi și obligații decât livrarea doar cumpărăturile și plătesc pentru asta.

Tocmai pentru că legea atât de multă influență asupra vieții de zi cu zi, este de numai cunoștințe juridice întotdeauna la îndemână.

  • Sunteti interesat de lege, de exemplu, pentru că sunteți expuși în mod regulat, prin urmare, în activitatea dumneavoastră sau în mediul privat?
  • Sunteți în căutarea pentru studiu dreapta, sau doresc să se extindă orizonturile în studiul tău?

Apoi, acest curs interesant introductiv pentru tine!

Ce vei face în timpul acestui curs

Prin clipuri video, articole, practica întrebări și discuții fac în următoarele cinci săptămâni, primii pași în lumea legii.

În prima săptămână a pune bazele pe care construim restul săptămânii. Ce este corect? Unde poți găsi? Cum poți să-l găsiți? Te du-te uita în sus legile și hotărârile judecătorești, citiți și de a folosi pentru a sprijini argumentele dumneavoastră într-un caz juridic corespunzător. Aceste abilități vin nu numai în timpul acestui curs este util, dar chiar și în mod direct în viața de zi cu zi!

Cea de a doua săptămână este o parte foarte vizibilă a legii: dreptul constituțional. Cine face regulile? Modul în care Casa se referă la guvern? Sunteți pe explorare în Constituție și învață ca impactul acesteia asupra drepturilor fundamentale. Este un drept fundamental este mai important decât altul? Are libertatea de exprimare pe care le poate spune totul? Și acolo sunt cei care pot spune mai mult decât altele?

În a treia săptămână, veți afla mai multe despre daune și răspunderea. De ce mai bine nu doar o trapa subsol lăsată deschisă într-un pub? Și de ce uneori vă ramburseze încă daune cuiva în timp ce nu a fost vina ta? Și - de asemenea, important - dacă nu?

În a patra săptămână vei învăța când și cum să te aperi împotriva guvernului puternic. Ce este "guvernarea" a țării noastre exact? Și ce se poate face dacă sunteți primarul nu poate lua Project X petrecere? Sau, dacă nu obține permisiunea de planificare pentru un nou lucarna?

A cincea săptămână este de aproximativ o parte din legea pe care, probabil, te gândi imediat atunci când cuvântul "drept": dreptul penal. Există întrebări, cum ar fi: dacă ai comite un delict? Poți să evite personalul printr-o "eroare de procedură"? Când și cât de intens te poți sau apăra unul pe altul împotriva atacurilor?

Ceea ce puteți după acest curs

După ce cursul va fi capabil să:

  • pentru a explica ce "drept" se bazează pe funcțiile, sursele și clasificarea de drept;
  • distinge jurisdicții diferite unele de altele;
  • să recunoască unele concepte juridice de bază și să descrie;
  • să solicite legislație și deciziile judecătorilor și se analizează nivelul elementar;
  • bazale rezolva probleme juridice și motivarea soluției pe baza unor articole juridice și a deciziilor judecătorești.

Înregistrează-te acum și alături de noi!

Această școală oferă programe în:
  • Olandeză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
5 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala