Curs de gestionare a banilor mei

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs de gestionare a banilor mei

FutureLearn

Cu scăderea veniturilor reale și a datoriei personale la un nivel record, nu a mai existat niciodată un moment mai bun pentru a-ți îmbunătăți abilitățile financiare personale - Gestionarea banilor mei are scopul de a face asta.

Acest curs online gratuit începe prin a vă oferi sfaturi practice despre cum să compilați un buget și să îl utilizați pentru a lua decizii bune cu privire la cheltuielile dvs. Veți explora datoriile și investițiile și veți afla cum sunt folosite ipotecile pentru a finanța proprietatea asupra locuințelor. Problema critică a planificării pensiilor este explicată, cu orientări privind diferitele produse de pensii.

Cursul se încheie prin examinarea diferitelor tipuri de asigurări și oferă sfaturi practice cu privire la modul de luare a deciziilor raționale cu privire la ce produse de asigurare să cumpere.

Utilizând până la minute datele din Marea Britanie, veți dezvolta abilități și abordări financiare care sunt relevante la nivel global. Cursul este bogat în elemente de înaltă calitate, imagini, video, audio și interactive pentru a vă susține învățarea.

Puteți utiliza tagul hash # FLMyMoney16 pentru a vă alătura și a contribui la conversațiile Twitter despre acest curs. Și puteți obține un gust de câteva sfaturi pe care acest curs le oferă în postul de blog al lui Martin Upton: 10 sfaturi despre cheltuielile de Crăciun: cum să evitați o mahmureală financiară în Anul Nou.

Acest curs este prezentat pe platforma FutureLearn cu sprijinul bun al LLP True Potential.

Centrul real potențial pentru înțelegerea publică a finanțelor (True Potential PUFin) Centrul real de potențial pentru înțelegerea publică a finanțelor (True Potential PUFin) este un centru de excelență de pionierat pentru cercetare în dezvoltarea capacităților financiare personale, bazat pe The Open Universitatea de Business School. Înființarea și activitățile de PUFin potențiale adevărate au fost posibile datorită sprijinului generos al LLP adevăratul potențial, care sa angajat la un program de cinci ani de sprijin financiar pentru centru în valoare totală de 1,4 milioane £.

Ce subiecte vor acoperi ai?

 • Săptămâna 1: Planificarea financiară și cursul de viață
 • Săptămâna 2: Venituri, impozite și beneficii
 • Săptămâna 3: Cheltuieli și bugetare
 • Săptămâna 4: Datorii și împrumuturi
 • Săptămâna 5: Economii și investiții
 • Săptămâna 6: Locuințele și bilanțul gospodăriilor
 • Săptămâna 7: Pensii
 • Săptămâna 8: Asigurări

Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

 • Raportați pentru a înțelege cum să realizați planificarea financiară, inclusiv elaborarea unui buget și a unui bilanț al gospodăriilor.
 • Comparați și înțelegeți împrumuturile și creditele ipotecare și alte produse datorate și costul acestora.
 • Explicați principalele categorii de investiții personale, caracteristicile acestora și randamentele pe care le oferă investitorilor.
 • Descrieți produsele de pensii și cum să efectuați planificarea pensiilor.
 • Rezumați produsele de asigurare și modul în care acestea sunt evaluate.

Care este cursul de?

Acest curs este destinat celor care au interesul de a-și dezvolta abilitățile financiare personale pentru a lua decizii bune atunci când își administrează finanțele și cumpără produse financiare. Cursul nu necesită experiență anterioară de a studia acest subiect.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Iunie 2019
Duration
Durata
8 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Iunie 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala