Curs: ce este o minte?

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs: ce este o minte?

FutureLearn

Acest curs gratuit online va reuni studenți și practicieni interesați de modul în care funcționează mintea. Scopul său este de a construi punți între abordările tradiționale antagoniste ale înțelegerii minții.

Ce este o minte?

Această întrebare a tulburat filosofii, oamenii de știință, istoricii și oamenii obișnuiți în timp și în culturi.

În timp ce progresele în înțelegerea medicală a modului în care funcțiile creierului pot să lumineze funcțiile și tulburările neurologice, întrebarea esențială a ceea ce mintea este vorba de o altă problemă.

Această problemă nu poate fi răspunsă printr-o înțelegere pur științifică a creierului, nici printr-o abordare pur filosofică sau psihologică. Multe discipline au încercat să abordeze întrebarea ", ducând la răspunsuri multiple și, uneori, antetești.

Noi înțelegeri ale minții

În acest curs, profesorul Mark Solms, președinte al neuropsihologiei de la Universitatea din Cape Town, va adopta o abordare multidisciplinară.

El va aduce perspective dintr-o serie de discipline, pentru a explora patru aspecte specifice ale subiectivității minții, intenționalității, conștiinței și agenției. Împreună, acestea ne vor ajuta să ne gândim la întrebările fundamentale: ce înseamnă a fi o minte, de ce avem o minte și ce simțim ca să avem minte.

Puteți afla mai multe în posturile profesorului Mark Solms pentru blogul FutureLearn: "Ce este o minte? Una dintre marile mistere ale timpului nostru "și" Gândire și sentiment: care este diferența? "

Care este cursul de?

Acest curs este destinat oricui are interes pentru psihologie și minte. Cursul va atrage, de asemenea, practicieni, studenți și cercetători dintr-o serie de discipline, a căror activitate, direct sau indirect, privește mintea și creierul. Aceasta include, dar nu se limitează la neuroștiințe, psihologie, psihanaliză, filosofie, psihiatrie și neurologie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
6 săptămâni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala