Curs: alegeri inteligente: lărgirea orizonturilor

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs: alegeri inteligente: lărgirea orizonturilor

FutureLearn

Acest curs a fost proiectat de UCAS pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine oportunitățile de studiu și de formare care vă sunt deschise. Gama largă de subiecte, universități și opțiuni disponibile poate fi copleșitoare. Explorarea alegerilor și luarea deciziilor poate fi destul de descurajantă. Așadar, am creat un set de materiale pentru a vă ajuta să vă modelați gândirea.

Alegeți subiectul și calea potrivită pentru dvs.

Înscriindu-vă, veți descoperi mai multe despre opțiunile dvs. și veți spori capacitatea de a face alegeri potrivite pentru dvs. Vom oferi o perspectivă asupra alegerii subiectelor și a diferitelor căi care pot fi luate după școală, prin intermediul învățământului superior sau al altor căi de formare, până la calea de carieră aleasă.

Veți găsi sfaturi utile de la studenți și veți auzi de la tutori de admitere despre ce aptitudini și aptitudini caută în cazul solicitanților și despre lucrurile cheie pe care trebuie să le luați în considerare pentru a lua deciziile și opțiunile potrivite pentru dvs.

Înțelege oportunitățile de studiu și de carieră

Cursul include articole scurte pe care să le citiți și videoclipuri pe care să le urmăriți, plus activități și chestionare cu sfaturi pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine oportunitățile de studiu și de carieră. Există, de asemenea, șansa de a învăța și de a sprijini alți cursanți prin discuții online.

La final, credem că veți fi într-o poziție mult mai puternică pentru a răspunde la întrebarea "Ce vreau să fac în continuare?"

Care este cursul de?

Acest curs este destinat oricui are în vedere opțiunile lor de educație și formare post-18, pentru a le ajuta să-și exploreze opțiunile și pentru a-și extinde gradul de conștientizare cu privire la ceea ce oferă învățământul superior din Marea Britanie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala