Citește Descrierea Oficială

Caracteristici cheie

 • 36 de ore de formare condusă de instructor
 • 20 ore de învățare în ritm propriu
 • 16 demo-uri live ale serviciilor AWS
 • 3 examene de simulare (60 de întrebări fiecare)
 • Acces la viață pentru învățarea în ritm propriu

Care sunt obiectivele cursului?

Acest curs de certificare AWS este aliniat la examenul din 2018, lansat de AWS. Vă va ajuta să învățați conceptele-cheie, cele mai recente tendințe și cele mai bune practici pentru a lucra cu arhitectura AWS și deveniți arhitectul soluțiilor certificate AWS, pregătit pentru industrie, pentru a vă ajuta să vă calificați pentru o calitate profesională AWS de înaltă calitate. Abilitățile practice și cele trei proiecte vii sunt concepute pentru a vă oferi experiență hands-on cu consola de management AWS.

Cursul începe cu o prezentare generală a platformei AWS înainte de scufundări în elementele sale individuale: IAM, VPC, EC2, EBS, ELB, CDN, S3, EIP, KMS, Route 53, RDS, Glacier, Snowball, Cloudfront, Dynamo DB, Redshift , Scalare automată, Cloudwatch, Cache elastic, CloudTrail și Securitate.

Ce abilități veți învăța în cursul de formare AWS?

Acest curs de formare AWS vă va face pregătiți pentru certificarea AWS Solution Architect Associate și vă va permite să vă valorificați abilitățile și expertiza care implică soluții avansate bazate pe cloud și să migrați volumul de lucru existent la cloud.

Până la sfârșitul acestei instruiri AWS, veți putea:

 • Formați planuri de soluții și oferiți îndrumări privind cele mai bune practici arhitecturale AWS
 • Proiectați și implementați sisteme scalabile, extrem de disponibile și tolerante la erori pe AWS
 • Identificați ridicarea și deplasarea unei aplicații existente la sediu în AWS
 • Deciphează intrarea și ieșirea datelor către și de la AWS
 • Selectați serviciul AWS corespunzător bazat pe date, calcul, bază de date sau cerințe de securitate
 • Estimați costurile AWS și identificați mecanismele de control al costurilor

Cine ar trebui să urmeze acest curs?

Acest curs de formare AWS este cursul ideal este ideal pentru profesioniștii care doresc să urmeze o carieră în Cloud computing sau să dezvolte aplicații Cloud cu AWS. Veți deveni un avantaj pentru orice organizație, ajutând la valorificarea celor mai bune practici în jurul soluțiilor avansate bazate pe cloud și migrați volumul de lucru existent la nor.

Ce este Cloudlab?

CloudLab este un laborator de mediu pentru consolă AWS bazat pe nor, pe care Simplilearn oferă cu cursul, pentru a asigura o execuție fără probleme a lucrărilor de proiectare hands-on. Veți putea accesa un mediu preconfigurat în CloudLab prin browserul dvs. care simulează consola AWS utilizată astăzi. Veți avea acces la CloudLab din Simplilearn LMS (Learning Management System) pe durata cursului.

Ce proiecte voi finaliza ca parte a cursului?

Următoarele proiecte fac parte din cursul de formare AWS de la Simplilearn .

Proiectul 1
Creați un VPC personalizat cu subnetwork-uri publice și private în două zone de disponibilitate și lansați instanțe în fiecare subrețea.

Proiectul 2
Lansați două servere web și configurați un balancer de sarcină și o scalare automată.

Proiectul 3
Configurați Gateway RD pe VPC cu o subrețea publică și privată.

Care este certificarea AWS?

Amazon Web Services (AWS) este una dintre cele mai cunoscute platforme de cloud, cuprinzând o colecție de peste 70 de servicii de cloud computing, care acoperă stocarea, networking, calcul, baze de date, analize, servicii de aplicații, instrumente de implementare și dezvoltare. Certificarea AWS vă va permite să proiectați, să planificați și să scalați implementările AWS și să pregătiți calea pentru o cale de carieră interesantă în domeniul cloud computing. Certificarea AWS va contribui la înțelegerea și abilitățile dvs. tehnice în lucrul cu principiile AWS.

Ce tipuri de posturi necesită profesioniști certificați de AWS Solution Architect?

Experții AWS Solution Architect Certified sunt necesari pentru rezolvarea problemelor operaționale dintr-o organizație și sunt, de asemenea, responsabili pentru implementarea unui nou software pentru implementarea complexă, infrastructura, proiectarea și depanarea soluțiilor cloud. Dezvoltatorul cloud, inginerul software-ului Cloud, arhitectul AWS Solutions și inginerul DevOps sunt exemple de locuri de muncă care necesită certificare AWS.

De ce este de dorit certificarea AWS?

Certificarea AWS va verifica înțelegerea tehnică și abilitățile dvs. în domeniul AWS și este foarte dorită de recrutorii. AWS Certified Solution Architect Associate a fost cel de-al doilea program de certificare din 2016, oferind un salariu mediu de 126.000 de dolari, potrivit Forbes. Există mai mult de 380.000 de locuri de muncă în domeniul cloud computing disponibile în întreaga lume, iar nevoia de profesioniști certificați în cloud computing crește în fiecare an.

Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Simplilearn »

Ultima actualizare October 26, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
499 GBP
Pentru persoane fizice, învățare în ritm propriu.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date