Curs în modul de a reuși la: scrierea cererilor

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs în modul de a reuși la: scrierea cererilor

FutureLearn

Acest curs a fost proiectat și dezvoltat de experți de la Serviciul de carieră de la Universitatea din Sheffield, pentru a vă ajuta să scrieți aplicații de succes, indiferent dacă aplicați pentru locuri de muncă sau planificați să studiați la universități sau colegii.

În cele trei săptămâni, vom examina diferite părți ale procesului de solicitare. Vă vom ajuta să înțelegeți aptitudinile pe care le-ați dobândit prin experiența de muncă și studiile dvs. și vă vom arăta cum puteți să le potriviți cu anunțurile de locuri de muncă sau cu cerințele cursului.

Vom împărtăși sfaturile de top cu dvs. pentru a vă ajuta să scrieți aplicații excepționale, CV-uri (sau CV-uri), care să acopere scrisori și declarații personale și să oferiți informații de la angajatori și tutori de admitere cu privire la ceea ce caută în candidați. Vom continua să vă ajutăm să examinați amprenta digitală și să dezvoltați un profil profesional online.

Cursul este extrem de participativ și include articole pentru a vă citi, videoclipuri pentru vizionare și materiale interactive pentru a vă ajuta să stăpâniți arta aplicării și scrierea CV-urilor. Vor fi, de asemenea, discuții în care puteți învăța și susține reciproc, exerciții de auto-reflecție și chestionare. De-a lungul cursului veți fi încurajați să colectați un portofoliu al muncii dvs. care vă va ajuta cu aplicațiile viitoare.

Până la sfârșitul celor trei săptămâni sperăm că veți avea încrederea de a vă aplica pentru lucrarea sau cursul de vis. Și odată ce ați scris acea aplicație perfectă, de ce nu verificați următorul curs: Cum să reușiți la: Interviuri.

Odată ce sunteți gata să aflați cum să vă supraviețuiți în primele zile ale unui nou loc de muncă, puteți să vă înscrieți și în cursul nostru. Cum să reușiți la locul de muncă la nivel mondial, acest curs a fost realizat în colaborare cu British Council.

Puteți afla mai multe în postul lui Pamela Hafekost pentru blogul FutureLearn : "Cum să obțineți acel loc de muncă sau curs de vis".

Pentru cine e cursul?

Acest curs este conceput pentru orice persoană care solicită locuri de muncă sau cursuri. Acesta va fi de interes deosebit pentru cei aflați în faza incipientă a carierei lor, sau cei care sunt în afara practicii și trebuie să-și actualizeze abilitățile. Nu sunt necesare cunoștințe sau expertiză anterioară.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala