Curs în impactul schimbărilor climatice asupra sănătății publice

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs în impactul schimbărilor climatice asupra sănătății publice

FutureLearn

Explorați căile directe și indirecte în care schimbările climatice afectează sănătatea

Acest curs online vă oferă posibilitatea de a explora impactul schimbărilor climatice asupra sănătății publice. Își împărtășește cunoștințele despre modalitățile directe și indirecte în care schimbările climatice afectează sănătatea din întreaga lume.

Începe prin examinarea tendințelor actuale ale schimbărilor climatice și a metodelor utilizate pentru a evalua datele în continuă creștere în acest domeniu. Veți afla cum puteți influența datele disponibile în mod public, pentru campania de schimbare a comportamentelor sau politicilor, atât la nivel local, cât și la nivel regional.

Ce subiecte vei acoperi?

 • Care sunt temele și tendințele legate de schimbările climatice legate de sănătatea publică și există ceva de făcut pentru a îmbunătăți situația?
 • Care sunt factorii cheie care contribuie la schimbările climatice, ce fac și cum sunt combătute activitățile lor dăunătoare?
 • Cum putem demonstra că impactul asupra sănătății este legat de schimbările climatice?
 • Cum să implementați un plan de acțiune pentru îmbunătățirea rezultatelor din domeniul sănătății afectate de schimbările climatice

Ce veți obține?

Până la sfârșitul cursului, vei putea să ...

 • Recunoașteți relația dintre schimbările climatice și sănătatea și temele și tendințele asociate.
 • Înțelegeți natura problemelor complexe care rezultă din problemele sociale, politice și legate de schimbările climatice interconectate și provocările asociate.
 • Articulați conceptele cheie privind sănătatea publică referitoare la schimbările climatice și descrieți că acestea pot exacerba problemele existente ale inegalității sociale și de sănătate.
 • Analizați datele disponibile în mod continuu și disponibile în mod public pentru climă / sănătate, utilizând metode și instrumente aplicabile pentru examinarea datelor importante.
 • Evaluați impactul implementării unei acțiuni specifice (la nivel local, regional, național, internațional) asupra unui indicator specific de sănătate.
 • Identificați-vă propriul rol ca organizator al schimbărilor climatice și căile de depășire a barierelor personale, sociale, politice sau organizatorice ale schimbării.
 • Creați un plan de acțiune pentru a efectua o schimbare în continuare spre cunoaștere (de exemplu, din date și colaborare)

Pentru cine e cursul?

Acest curs este potrivit pentru oricine interesat de schimbările climatice sau de sănătate, în special cei care lucrează în organizații publice sau private de asistență medicală sau cercetări academice în acest domeniu.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
4 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala