Curs în format digital: Implementarea cu succes a proiectelor de transformare digitală (DOD.5)

Generalități

Programul de descriere

Deoarece o organizație încearcă să profite de oportunitățile tehnologiilor digitale și să devină o așa-numită întreprindere digitală, victoria este determinată nu atât prin implementarea cu succes a tehnologiei, cât despre realizarea unor schimbări fundamentale pentru o organizație. Aceasta va include reimaginarea proceselor, introducerea de noi moduri de lucru, devenirea bazată pe date în luarea deciziilor, concentrarea pe experiența angajaților, alinierea responsabilităților, modificarea modelelor de finanțare și introducerea unor valori mai relevante. De asemenea, poate cere să se ocupe de datoria tehnică acumulată din cauza sistemelor moștenite. Poate că cea mai dificilă dintre toate modificările va fi schimbarea gândirii și a culturii corporative.

Scopul acestui program este de a vă ajuta să planificați, să configurați și să derulați inițiativa de transformare digitală în moduri care să crească probabilitatea de a atinge rezultatele de afaceri preconizate.

Cine ar trebui să participe la program?

Programul este conceput pentru acei directori care conduc inițiative de transformare digitală. De asemenea, va apela la oricine, fie sponsorizat, fie responsabil pentru implementarea proiectelor tehnologice.

Beneficii cheie

 • Obținerea unei înțelegeri clare a ceea ce este nevoie pentru a avea succes în transformarea digitală.
 • Instrumente și tehnici de învățare care permit realizarea rezultatelor așteptate.
 • Aplicarea acestor instrumente și tehnici la proiecte actuale.

135438_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Subiecte cheie

 • Definirea blocurilor de construcție ale întreprinderii digitale.
 • Selectarea modelului de operare potrivit.
 • Înțelegerea modului în care investițiile digitale creează valoarea reală a afacerii.
 • Identificarea celei mai bune Pathway pentru a-ți atinge ambițiile digitale.
 • Gestionarea sistemelor moștenite și a datoriilor tehnice.
 • Cartografierea unei călătorii de transformare digitală.
 • Identificarea și depășirea obstacolelor.
 • Analiza părților interesate și strategii de construire.
 • Definirea valorilor și reasignarea responsabilităților.
 • Construirea unor cazuri de afaceri robuste și realiste.
 • Proiectarea inițiativelor pentru acomodarea diferitelor tipuri de investiții digitale.
 • Regândirea rolului departamentului IT.

Facultate

Joe Peppard (director de program) este profesor invitat la ESMT Berlin și principal cercetător științific, Centrul pentru cercetarea sistemelor informaționale la MIT Sloan School of Management. În plus, este profesor adjunct la Universitatea din Australia de Sud.

Cu disciplina sa de referință în sistemele informaționale, Joe cercetează, învață și consultă în domeniile leadershipului IT, strategiei digitale și inovației, executării programelor de transformare digitală și în rolul, structura și capacitățile unității IT în contemporaneitate. organizații. Într-o industrie alimentată de frică, incertitudine și îndoială, și în care hype-ul este prea obișnuit, el încearcă să ajute liderii de afaceri și IT să înțeleagă totul și să parcurgă un traseu adecvat prin ceea ce este un peisaj din ce în ce mai complex. Cercetările sale se concentrează pe probleme contemporane și provocări cu care se confruntă managerii într-un mediu de accelerare a schimbărilor tehnologice.

Descoperirile din studiile sale au fost publicate în reviste importante precum European Journal of Information Systems, MIS Trimestrial Executive, MIT Sloan Management Review și Harvard Business Review. Este redactor asociat al jurnalului internațional privind alinierea IT / afaceri și guvernanță și membru al comitetului editorial al jurnalului european de management, al revistei sistemelor informatice strategice și al executivului trimestrial al MIS.

În cadrul consultanței sale, Joe a lucrat îndeaproape cu directori superiori și membri ai consiliului de organizații mari și complexe, atât în sectorul public, cât și în cel privat, sfătuindu-i cu privire la IT și chestiuni legate de strategie, să utilizeze informații și la modul de deblocare a valorii afacerii de IT-urile lor. investiții. De asemenea, lucrează cu o serie de companii de tehnologie, ajutându-le cu strategiile lor, poziționarea pe piață și creștere.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

ESMT Berlin was founded by 25 leading global companies and institutions. The international business school offers a full-time MBA, an executive MBA, a part-time blended MBA, an executive MBA/MPA, a ma ... Citeste mai mult

ESMT Berlin was founded by 25 leading global companies and institutions. The international business school offers a full-time MBA, an executive MBA, a part-time blended MBA, an executive MBA/MPA, a master’s in management, as well as open programs for individuals and customized executive education programs. Citește mai puţin