Curs în medicina genomică: transformarea îngrijirii pacienților în diabet

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs în medicina genomică: transformarea îngrijirii pacienților în diabet

FutureLearn

S-au înregistrat progrese uriașe în domeniul geneticii în ultimii 10 ani de la secvențializarea primului genom uman în 2003. Acum este posibil să analizăm toate cele 20.000 de gene umane într-un singur experiment, decât să ne concentrăm pe o singură genă la un moment dat. Suntem în era genomică.

Acest curs gratuit online va introduce subiectul genomicii, folosind expertiza de cercetare a diabetului la Universitatea Exeter, pentru a ilustra aplicarea clinica a cunostintelor actuale de genomica.

Explorați impactul testelor genomice

Vom folosi experientele pacientului pentru a discuta impactul si valoarea unui diagnostic genetic pentru diabet pentru pacienti, familiile lor si clinicienii responsabili de ingrijirea lor. Veți învăța despre valoarea înțelegerii mecanismului patologic care stau la baza unei boli, pentru a permite progresia de la testarea genomică la îmbunătățirea îngrijirii clinice.

Aflați cum ne poate informa genomica despre riscurile de îmbolnăvire

Veți învăța despre: diferitele moduri de moștenire pentru diabet zaharat, inclusiv poligen, monogen, mitocondrial și epigenetic; Baza moleculară a acestor modele de moștenire; Și cum acest lucru se referă la riscul pentru persoane, familii și populații.

Înțelegeți strategiile de testare genomică

Veți fi parcurs prin procesul de descoperire a mutațiilor genetice noi în genom, inclusiv în regiunile intergenice, considerate anterior ca având un rol minor în funcția genetică. Aceasta va include gândirea modelului de moștenire, proiectarea unei strategii pentru descoperirea genelor, până la cele mai recente tehnici de laborator utilizate pentru secvențierea genomică.

Va fi de asemenea o introducere a resurselor și tehnicilor de bioinformatică utilizate pentru a interpreta bogăția datelor genomice generate de tehnicile descrise.

Nu vom fi capabili să ne alăturăm discuțiilor pe cont propriu, așa că sperăm că cursul va fi unul care dezvoltă o comunitate puternică de învățare. Vă încurajăm să participați pe deplin la discuții, să sprijiniți pe ceilalți cursanți și să împărtășiți cunoștințe acolo unde este posibil și sperăm că vă veți bucura de interacțiunea și învățarea reciprocă în acest fel.

Ce subiecte vor acoperi ai?

  • De ce se testează genomica?
  • Diagnostic și risc
  • Strategii pentru testarea genomică
  • Găsirea de noi gene ale bolii
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
4 săptămâni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala