Curs în managementul contractelor: construirea relațiilor în afaceri

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs în managementul contractelor: construirea relațiilor în afaceri

FutureLearn

De ce să se alăture cursului?

Contractele sunt fundamentale pentru toate activitățile de afaceri și relațiile sunt fundamentale pentru toate contractele.

Acest curs gratuit online vă va ajuta să înțelegeți procesele de gestionare a contractelor; vă oferă încredere în elaborarea de noi contracte; și vă ajută să construiți relații de succes pentru a pune în aplicare în mod eficient contractele.

Gestionați cu succes contractele și relațiile

Cursul a fost dezvoltat de către Universitatea Southampton, în colaborare cu Serviciul Comercial al Crown, UK Cabinet Office, Învățarea Serviciilor Publice și Asociația Internațională de Management Contractual și Comercial (IACCM).

Timp de trei săptămâni, veți realiza importanța, complexitatea și provocările legate de proiectarea și furnizarea de contracte bune. Veți afla cum pot fi atinse obiectivele dvs. și cele ale clientului / clientului dvs. într-un mod eficient, pentru a minimiza posibilele amenințări sau eșecuri.

Cursul acoperă trei teme cheie

Fundamentarea relațiilor: vom explora ceea ce se poate întâmpla bine sau rău în relații; să examineze regulile care guvernează achizițiile din sectorul public și privat; și întrebați cum puteți să vă asigurați că ceea ce cumpărați (sau să vindeți) este ceea ce dvs. și clientul / clientul dvs. aveți cu adevărat nevoie.

Relația complexă: vom analiza lanțurile complexe de aprovizionare și rețelele care sunt o caracteristică a multor contracte, învățând cum să gestionăm interdependențele și nevoile mai multor părți interesate.

Ce înseamnă asta pentru tine? Partea finală a cursului va aduce împreună ideile de mai sus, folosind un exemplu de scenariu (provocarea construirii propriei case) pentru a pune teoria în practică.

Învățați-vă cu cadre universitare și practicieni experimentați

Ghidurile dvs. pentru curs sunt Douglas Macbeth, profesor de management al lanțului de aprovizionare și de aprovizionare la Universitatea din Southampton; și Tim Cummins, CEO al IACCM, care are experiență vastă și de conducere în domeniu.

În fiecare săptămână, veți avea șansa de a auzi și de a discuta propriile idei cu practicieni din organizațiile din sectorul public și privat din întreaga lume.

Puteți afla cum acest curs a contribuit la cariera lui Laylo, manager de contracte la ZTE Investment Foreigner Enterprise, în povestea cursantului.

Ce subiecte vor acoperi ai?

 • Relațiile comerciale și capcane pentru a evita în contractare
 • Regulile și reglementările care guvernează comerțul, comerțul și achizițiile publice și modul în care acest lucru poate afecta comportamentul
 • Înțelegerea clienților și proiectarea unui caz de afaceri și a unui sistem de livrare și asistență ulterioară în jurul nevoilor acestora
 • Contractele există în lanțuri și rețele. Gestionarea interdependenței și a relațiilor de afaceri
 • Asigurarea angajării părților interesate
 • Rolul negocierii și modul de a fi în cea mai bună poziție pentru a face negocierile Win-Win o realitate
 • Gestionarea riscurilor și identificarea "necunoscutelor necunoscute"
 • Examinând ce inovație este și cum poate fi încurajată
 • Prezentarea atributelor de top ale contractelor de succes și a noilor seturi de competențe care vor fi necesare în viitor

Ce vei obține?

Până la sfârșitul cursului, veți putea să ...

 • Explorați ce se poate întâmpla bine sau rău în relații
 • Dezbateți modul în care regulile și reglementările care guvernează achizițiile din sectorul public și privat pot afecta comportamentul
 • Identificați modalitățile prin care puteți să vă asigurați că ceea ce cumpărați (sau vindeți) este ceea ce dvs. și clientul / clientul dvs. aveți cu adevărat nevoie
 • Implicați-vă într-o activitate de analiză a părților interesate, prin împărtășirea propriilor idei și prin oferirea de feedback despre ceilalți
 • Explorați relațiile cu furnizorii și comparați ce fac mai mult sau mai puțin colegii dvs. de învățare decât în ​​propria organizație
 • Reflectați cu privire la acțiunile pe care le veți lua acum pentru a afla mai multe despre subiectele cursului și pentru a lua lecțiile înainte în locul dvs. de muncă

Care este cursul de?

Acest curs gratuit online este conceput pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine ce este implicat în relațiile de afaceri comerciale și procesul de gestionare a contractelor contractuale.

Este potrivit pentru cei care lucrează în sectorul public, privat și al treilea.

Relațiile și contractele sunt esențiale pentru toate activitățile comerciale, dar nu pentru profit. Gestionarea lor bine este o abilitate de bază pentru toată lumea în toate aspectele vieții.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
3 săptămâni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
Gratuit
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala