Curs în arheologie: de la săpături la laborator și dincolo de

FutureLearn

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Curs în arheologie: de la săpături la laborator și dincolo de

FutureLearn

Obține o introducere pentru a studia arheologie, explorarea descoperiri interesante în Vale of Pewsey, în apropiere de Stonehenge si Avebury.

Ia-o excursie virtuală la Vale of Pewsey

Vom arătându-vă în jurul școlii noastre teren - săpături de o lună de la Vale of Pewsey, care este un site relativ neatins în comparație cu vecinii săi de renume mondial, Stonehenge si Avebury.

Vale of Pewsey este o comoară arheologică, iar bijuteria coroanei sale este Marden. Construit în jurul anului 2400 î.Hr., Marden este cel mai mare Henge din țară și unul dintre cele mai importante, dar cel mai puțin înțelese monumente preistorice din Marea Britanie.

Fiecare obiect are o poveste de spus și vom investiga modul în care arheologii vopsea o imagine vie a ceea ce era viața în vremuri neolitice prin sortimentul uluitoare descoperirilor făcute în această frumoasă parte a Angliei.

Exploreaza fiecare aspect al arheologiei

Săpături arheologice nu este doar de cotitură în sus cu o spatula pentru a săpa. Bazându-se pe studii de caz din școala noastră domeniu, veți afla despre fiecare aspect al arheologie, de la a decide unde să sape la colectarea, înregistrarea și stocarea de artefacte.

Vom investiga problema tehnici de excavare, cum ar fi de topografie topografice și carotaj științifice. Și prin descoperiri distincte la Vale of Pewsey, vom arunca o privire mai atentă la ceea ce se poate face cu un artifact odată ce ați găsit-o.

Afla cum arheologia poate studia morții

Una dintre descoperirile cele mai interesante și de deschidere a ochilor tuturor, este un loc de înmormântare sau de mormânt, care ofera perspective fascinante in trecut. În Săptămâna 2, vom examina metodele arheologice utilizate în studiul celor morți. Ce poate scheletului rămâne să ne spună despre unde trăia cineva, ocupația lor și sănătatea lor?

Ce vei obține?

  • Explicați modul în care funcționează săpături arheologice, din etapele de planificare, prin excavare, la analiza și stocarea de artefacte
  • Rezumați caracteristicile de bază ale tuturor perioadelor arheologice din mezolitic în perioada post-medievală (c.8000 BC-AD 1900)
  • Descrie principalele moduri în care arheologii analiza schelete umane
  • Dezbatere cu unele dintre problemele cheie cu care se confruntă arheologie astăzi

Care este cursul de?

Este nevoie de nici o experiență anterioară de arheologie. Acest curs este conceput pentru oricine este interesat de studierea un grad de arheologie la universitate. Cu toate acestea, orice persoană cu un interes entuziast în arheologie este foarte binevenit să ni se alăture prea.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
FutureLearn
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Noem. 2019
Duration
Durata
2 săptămâni
Cu jumătate de normă
Locations
Regatul Unit - UK Online
Data începerii : Noem. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2019
Regatul Unit - UK Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala