Read the Official Description

Construiți, interpretați și analizați situațiile financiare pentru a conduce procesul decizional

Acest curs vă va învăța fundamentele contabilității financiare. Începând cu elementele de bază ale înregistrării tranzacțiilor ca intrări în jurnal și afișarea acestora în conturile T, veți învăța cum să pregătiți un bilanț, situația veniturilor și situația fluxurilor de trezorerie.

Echipate cu o înțelegere a blocurilor de situații financiare, veți învăța cum să le analizați și să calculați și să interpretați rapoartele critice. Cursul se încheie cu o introducere în prognoză și evaluare, unde veți învăța să pregătiți situațiile financiare previzionate și să luați decizii de bugetare a capitalului utilizând instrumente cum ar fi Valoarea actuală netă și calculul ratei interne a rentabilității.

Participarea la contabilitatea financiară vă va permite:

 • Înțelegeți unde provin informațiile din situațiile financiare prin înregistrarea tranzacțiilor
 • Să întocmească bilanțuri și declarații de venit
 • Utilizați situația fluxurilor de trezorerie pentru a evalua sănătatea financiară a unei întreprinderi
 • Analizați rapoartele și utilizați cadrul DuPont pentru a evalua o afacere
 • Pregătiți și evaluați previziunile financiare utilizate pentru a lua decizii strategice
 • Aflați cum să evaluați o oportunitate de investiție, de proiect sau de investiție și să efectuați o analiză de sensibilitate

Structura programului

Contabilitatea financiară constă în aproximativ 60 de ore de materiale livrate pe o perioadă de opt săptămâni, cu o structură flexibilă a programului. Nu există timp stabilit pentru a vă conecta. Încheiați cursurile în timpul dvs., respectând termenele limită. Toate materialele cursului sunt livrate prin intermediul platformei noastre inovatoare online.

Modelul nostru de învățare se axează pe metoda cazului Harvard Business School, oferind interviuri cu lideri de afaceri și directori din companii din întreaga lume, care discută cu certitudine provocările cu care s-au confruntat sau obstacolele pe care le-au depășit. Vă rugăm să intrați în pantofi și să vă angajați împreună cu colegii dvs. pentru a lucra prin aceste scenarii de afaceri reale.

Subiectele acoperite includ:

 • Tranzacții de înregistrare
 • Situațiile financiare
 • Analiza situațiilor financiare
 • prognozarea

Participanții la contabilitatea financiară sunt eligibili pentru un certificat de absolvire de la Harvard Business School Online . Pentru a obține certificatul, trebuie să finalizați cu succes toate cursurile, inclusiv performanțele satisfăcătoare la chestionare, la termenele stabilite și să contribuiți activ la comunitatea noastră de învățare vibrantă.

Pentru cei interesați să-și însușească fundamentele afacerii pe o bază mai largă, programul CORe cu 3 programe, Business Analytics, Economie pentru manageri și Contabilitate financiară luate în tandem, este disponibil pentru 2.250 de dolari.

Datele de cohortă

Martie 2019

 • Durata: 8 săptămâni
 • Datele programului: 3/20/19 - 5/15/19
 • Cost: 1.500 $
 • Termen de depunere a cererilor: 11 martie

Mai 2019

 • Durata: 8 săptămâni
 • Datele programului: 5/29/19 - 7/24/19
 • Cost: 1.500 $
 • Data limită de depunere a cererilor: 20 mai

Cine ar beneficia?

Contabilitatea financiară este concepută pentru oricine trebuie să fie capabil să construiască sau să interpreteze situațiile financiare și să comunice rezultatele financiare indiferent de funcția de angajare. Nu există premise pentru program. Contabilitatea financiară este destinată persoanelor fizice în toate stadiile carierelor lor și studenților cu studii superioare fără studii de contabilitate, celor care au în vedere un MBA sau alte programe postuniversitare care ar dori să-și consolideze înțelegerea contabilă sau profesioniștii care doresc să înțeleagă situațiile financiare și comunică rezultatele financiare.

Admitere

Este liberă să se aplice și cererile sunt revizuite și acceptate în mod continuu, astfel încît aplicarea rapidă este încurajată. Toți candidații trebuie să aibă vârsta de 18 ani și să demonstreze competența în limba engleză.

Program taught in:
Engleză
Harvard Business School Online
Last updated January 13, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Mar. 21, 2019
Mai 30, 2019
Duration
8 săptămâni
Part-time
Price
1,500 USD
Deadline
Mar. 12, 2019
for March start
By locations
By date
Start Date
Mar. 21, 2019
End Date
Mai 16, 2019
Application deadline
Mar. 12, 2019
for March start
Start Date
Mai 30, 2019
End Date
Iulie 25, 2019
Application deadline
Mai 21, 2019
for May start

Mar. 21, 2019

Location
Application deadline
Mar. 12, 2019
for March start
End Date
Mai 16, 2019

Mai 30, 2019

Location
Application deadline
Mai 21, 2019
for May start
End Date
Iulie 25, 2019