Acest sistem de învățare bazat pe web (on-line) oferă o platformă eficientă pentru a maximiza înțelegerea conținutului educațional în fiecare student de învățare.

Programul nostru este conceput astfel încât progresul fiecărui elev este monitorizat de instructori și studenți se pot consulta cu ușurință cu ei. În cazul în care un elev are dificultăți în a înțelege un concept avansat de fabricare a berii, instructori lucra cu acea persoană pentru a asigura înțelegerea deplină a subiectului. De aceea, acest sistem reprezintă o „abordare centrată pe student.“

Acest curs online concis este cursul ideal pentru ...

  1. Breweries angajații care au nevoie de o formare suplimentară în fabricarea berii teorie.
  2. Furnizorii din industria berii.
  3. distribuitorii de bere Personalul care doresc să îmbunătățească cunoștințele despre modul în care se face bere.
  4. Persoanele care doresc să intre în industria de fabricare a berii, inclusiv proprietarii viitoare de micro-fabrici de bere.
  5. Persoanele care doresc să se pregătească pentru cursurile noastre la nivel avansat, cum ar fi asociat nivel, Diploma sau Master Brewer.

formatori

Echipa de instructori pentru acest curs are o bună gamă de experiențe de la microbreweries la unele dintre cele mai mari companii producatoare de bere din întreaga lume.

Dr. Hugo Patiño supraveghea echipa de formare și de a participa la instruirea acestui curs. Dr. Patiño a jucat funcții tehnice importante în domeniile de asigurare a calității, Cercetare și Laboratoare de dezvoltare și servicii tehnice, inginerie și dezvoltare în fabricile de bere Molson Coors Brewing Co (Colorado, SUA) și Cerveceria Cuauhtemoc (Mexic).

El a fost, de asemenea, un membru al facultatii de la Universitatea din California-Davis, și Institutul Tehnologic din Monterrey (Mexic). grade sale academice includ un doctorat în inginerie chimica de la Universitatea din Waterloo (Canada) și Inginerie Chimică la Tehnologie din Monterrey (Mexic).

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 3 mai multe cursuri de la Siebel Institute of Technology »

Acest curs este Online
Duration
Price
3,780 USD
Prima alegere. A doua opțiune: 4180.00 USD
După locații
După dată