Concentrarea online a masteratului Juris în impozitare

Generalități

Programul de descriere

Programul online Juris Master al Universității din Alabama oferă instruire sofisticată în materie fiscală non-avocaților care nu pot participa la cursuri în campus. Programul de 30 de ore de credit, pe doi ani, oferă contabililor, studenților de afaceri și CPA-urilor oportunitatea de a obține o diplomă fiscală avansată fără a fi nevoie să urmeze JD.

Cursurile din program sunt predate de profesori distinși și practicanți cu experiență din toată țara. Indiferent dacă doriți să utilizați diploma pentru a vă ajuta să vă calificați pentru a participa la un examen CPA sau pentru a vă distinge pe piața dvs. de contabilitate publică certificată sau de impozite comerciale, diploma JM a fost concepută pentru a adăuga valoare carierei dvs.

Cursul de studiu pregătește studenții din mediul contabil sau de afaceri cu elementele fundamentale de care au nevoie în impozitul pe venitul personal, impozitul pe profit, impozitul pe parteneriat, tranzacțiile de capital, procedura fiscală și cercetarea fiscală. Studenții își pot adapta opțiunile cu cursuri care se concentrează pe aria lor de expertiză, astfel cum este identificată prin opțiunea de mai jos.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

For more than 140 years, the University of Alabama School of Law has produced attorneys who become leaders locally, nationally and globally. Alabama Law provides a top-rate education at a reasonable c ... Citeste mai mult

For more than 140 years, the University of Alabama School of Law has produced attorneys who become leaders locally, nationally and globally. Alabama Law provides a top-rate education at a reasonable cost in a supportive and diverse environment. The school has nearly 400 JD students and a 6.4 to 1 student to faculty ratio, 7 clinical programs, and first-year JD students currently representing 24 states and 50 undergraduate institutions. Citește mai puţin