Citește Descrierea Oficială

Master Of aviaţiei comerciale

&nbsp

Maestrul de program aviaţiei comerciale este de 30 de ore de credit de ore program de gradul acreditat de către Asociaţia de Sud de colegii şi şcoli (ASC) şi a oferit în întregime on-line, unii studenţi nu pot vizita campusul până la ceremonia de absolvire. Acest program este deosebit de populară cu profesionişti deja stabilite în carieră aviaţie, deoarece acestea pot finaliza cerinţele de gradul pe programul lor propriu. Scopul programului este de a oferi studenţilor cu o înţelegere a conceptelor de aviaţie sa concentrat şi a operaţiunilor. Programul este orientat spre domeniul aviaţiei de management şi educaţie aviaţiei.

&nbsp

&nbsp

Cursuri Necesar

&nbsp

  • Metode de Cercetare şi Statistică
  • Avansată Factori umane în industria aviaţiei & Aerospace
  • Compania aeriana de gestionare
  • Aviaţie 's reglementare Mediu
  • Aeroport Planificare, Dezvoltare, şi Funcţionare
  • Operaţiuni de bază fixă
  • Avansate de siguranţă a aviaţiei
  • Air Cargo & Logistică Managementul
  • Avansate Transportation Systems
  • Subiecte specială în Administraţia Aviaţiei de Business

&nbsp

Cerinţele de admitere

&nbsp

Admiterea la Master completa a programului aviaţiei comerciale se acordă unui solicitant care:

&nbsp

- A câştigat o diplomă bacalaureat, care este pe deplin acreditat de către una dintre agenţiile de acreditare recunoscute, şi îndeplinească toate celelalte cerinţe pentru admiterea laabsolvent şcoală.

&nbsp

- A câştigat cel puţin un 3.0 medie punct de gradul în diploma de bacalaureat.

&nbsp

Admiterea provizorie poate fi acordată un student care nu are un total de licenţă 3.0 medie punct de calitate sau de un student de bază de calitate medie punct de aviaţie. Admitere completa este, în general, acordate la încheierea de 9 ore, cu o medie de 3.0 punct de calitate; elevi nu poate depăşi 9 ore de credit absolvent atunci când provizorii în stare.

&nbsp

Elevii pot fi acordate non-gradul de admitere în cazul în care nu au fost acordate de admitere completă sau provizorie. Ele sunt admise cu non-grade-ceas de îngrijire pentru a îmbunătăţi statutul de acreditare şi pentru a îndeplini cerinţele de admitere. Nu mai mult de nouă oră semestru câştigat în timp ce în non-grade statut poate fi aplicat la gradul de Master of aviaţiei comerciale. Gradele câştigat în timp ce în statutul non-grad trebuie să fie B (3.0 GPA) sau mai bine.

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 an
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019