comandantul aviaţiei comerciale

Generalități

Programul de descriere

Master Of aviaţiei comerciale

&nbsp

Maestrul de program aviaţiei comerciale este de 30 de ore de credit de ore program de gradul acreditat de către Asociaţia de Sud de colegii şi şcoli (ASC) şi a oferit în întregime on-line, unii studenţi nu pot vizita campusul până la ceremonia de absolvire. Acest program este deosebit de populară cu profesionişti deja stabilite în carieră aviaţie, deoarece acestea pot finaliza cerinţele de gradul pe programul lor propriu. Scopul programului este de a oferi studenţilor cu o înţelegere a conceptelor de aviaţie sa concentrat şi a operaţiunilor. Programul este orientat spre domeniul aviaţiei de management şi educaţie aviaţiei.

&nbsp

&nbsp

Cursuri Necesar

&nbsp

  • Metode de Cercetare şi Statistică
  • Avansată Factori umane în industria aviaţiei & Aerospace
  • Compania aeriana de gestionare
  • Aviaţie 's reglementare Mediu
  • Aeroport Planificare, Dezvoltare, şi Funcţionare
  • Operaţiuni de bază fixă
  • Avansate de siguranţă a aviaţiei
  • Air Cargo & Logistică Managementul
  • Avansate Transportation Systems
  • Subiecte specială în Administraţia Aviaţiei de Business

&nbsp

Cerinţele de admitere

&nbsp

Admiterea la Master completa a programului aviaţiei comerciale se acordă unui solicitant care:

&nbsp

- A câştigat o diplomă bacalaureat, care este pe deplin acreditat de către una dintre agenţiile de acreditare recunoscute, şi îndeplinească toate celelalte cerinţe pentru admiterea laabsolvent şcoală.

&nbsp

- A câştigat cel puţin un 3.0 medie punct de gradul în diploma de bacalaureat.

&nbsp

Admiterea provizorie poate fi acordată un student care nu are un total de licenţă 3.0 medie punct de calitate sau de un student de bază de calitate medie punct de aviaţie. Admitere completa este, în general, acordate la încheierea de 9 ore, cu o medie de 3.0 punct de calitate; elevi nu poate depăşi 9 ore de credit absolvent atunci când provizorii în stare.

&nbsp

Elevii pot fi acordate non-gradul de admitere în cazul în care nu au fost acordate de admitere completă sau provizorie. Ele sunt admise cu non-grade-ceas de îngrijire pentru a îmbunătăţi statutul de acreditare şi pentru a îndeplini cerinţele de admitere. Nu mai mult de nouă oră semestru câştigat în timp ce în non-grade statut poate fi aplicat la gradul de Master of aviaţiei comerciale. Gradele câştigat în timp ce în statutul non-grad trebuie să fie B (3.0 GPA) sau mai bine.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Delta State University, College of Business &nbsp Delta Universitatea de Stat a oferit cursuri oferite în afaceri începând din 1925, anul în care instituţia a deschis pentru prima sa sesiune ordin ... Citeste mai mult

Delta State University, College of Business &nbsp Delta Universitatea de Stat a oferit cursuri oferite în afaceri începând din 1925, anul în care instituţia a deschis pentru prima sa sesiune ordinară. Curs de oferte au fost organizate de-a lungul liniilor de departament în 1928, când Departamentul de Comerţ a fost format. Numele departamentului a schimbat un număr de ori, cu fiecare schimbare reflectă o sferă de aplicare lărgire în ofertele şi obiective. Departamentul Comerţului a fost redenumit divizia de educaţie de afaceri în 1944, a schimbat la Departamentul de afaceri în 1948, redenumit Divizia de Business şi Economie, în 1958, în 1969, numele a fost schimbat la Şcoala de Afaceri, şi în 1999, numele a fost schimbat la College of Business.&nbsp Programe de programe oferite în Colegiul includ Bachelor of Business Administration grad, cu specializări în contabilitate, sisteme informatice de informare, finanţe, afaceri generale, asigurări şi imobiliare, management, marketing, şi de administrare de birou, Bachelor of Science în grad de educatie, cu o majoră în educaţie de afaceri pentru cei interesaţi în a deveni cadre didactice; şi diplomă de licenţă aviaţiei comerciale cu specializări în domeniul aviaţiei şi de gestionare a operaţiunilor de zbor. Toate programele de gradul sunt acreditate la nivel naţional. &nbsp&nbsp Misiune &nbsp Pentru a pregăti studenţii pentru piata prin oferirea de oportunităţi educaţionale provocatoare. &nbsp&nbsp Viziune &nbsp Serviciu pentru comunitate, profesia noastră, iar Universitatea este un aspect vital al misiunii Colegiului.Prin cultivarea relaţii de cooperare cu organizaţiile de servicii de afaceri şi industrie, şi alte instituţii, Colegiul va rămâne dinamice şi activităţilor sale relevante. Citește mai puţin