Care sunt obiectivele acestui curs?

Acest modul este primul dintre cele trei unități de nivel de management pe care le va acoperi, ca parte a calificării CIMA.

 • Obțineți o perspectivă în diferite medii competitive care există, precum și caracteristicile esențiale ale acestora, inclusiv analiza PEST, cartografiere a părților interesate și analiza concurent.
 • Ingropa in dezvoltarea managementului strategic, inclusiv formulările de gândire și de strategie stabilite și emergente.
 • Discuta despre instrumentele și tehnicile pe care le necesită pentru management de proiect, cadre și structuri pentru a se asigura că obiectivele sunt atinse.
 • Aflați cum puteți să elaboreze un plan de bază de proiect, inclusiv utilizarea de strategii pentru a se ocupa de incertitudine.
 • Aflați cum să facă îmbunătățiri continue la un proiect, inclusiv evaluarea modificărilor planificate pentru proiecte și de gestionare a riscurilor.
 • Să înțeleagă importanța auditului post-finalizare, să revizuiască activitățile din cadrul proiectului și să justifice costurile lor.
 • Aflați cum puteți să producă o strategie pentru un proiect, și să înțeleagă importanța unui manager de proiect, în timp ce evaluarea și relația dintre ele și mediul extern.
 • Să înțeleagă conceptele de putere, birocrație, delegare și de conducere în cadrul unei organizații și să înțeleagă importanța culturii organizaționale în cadrul operațiunilor generale de afaceri.
 • Aflați cum să gestionați conflictele din cadrul unei organizații, astfel încât relațiile de lucru sunt cat mai armonios.
 • Aflați cum să gestionați oamenii, inclusiv legalitățile și aspectele legate de comunicare și a cerceta mai adânc în relațiile dintre managementul și echipele lor.
 • Să înțeleagă necesitatea unor proceduri disciplinare, precum și modul în care conflictele pot fi menținute la un nivel minim cu utilizarea de comunicare Hones și a abilităților de negociere.

Cine este destinat?

Oricine dorește să adauge valoare portofoliului lor cu cunoștințele pe care aduce CIMA.

Cerințe

Elevii vor trebui să aibă mai întâi obținute calificările operaționale CIMA înainte de a putea trece la formarea CIMA la nivel de management.

Ce marchează acest curs în afară?

Ca un contabil de management calificat vă puteți aștepta să câștige un salariu de aproximativ £ 32K, cu perspective suplimentare care au condus la Financial Controller, Director Financiar, Finanțe și Administrație Manager.

Sursa: PayScale

Ce se întâmplă după solicitarea de informații?

După ce s-au interesat veti fi contactat de unul din carieră specialist noștri consilieri care vor fi în măsură să vă furnizeze orice informații suplimentare de care aveți nevoie.

Program predat în:
Engleză

Vezi 173 mai multe cursuri de la E-Careers »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
150 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date